kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok?

Reply

Téma eszközök
Old Június 17 2009, 05:43
Új tag Csoport

Default Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok?

Hi there,

Én vagyok kíváncsi, hogy van egy vírus, vagy ha ez egyszerűen hiba a Windows XP. Én használ egy Dell laptop, és a bal gombbal kattintva (és mikor nyomja meg a Mousepad) is működik hasonló módon, a jobb gombbal kattintva, hanem arra is fel lehet használni egy bal kattintással. Kattintva a jobb gombot, most nem csinál semmit, és nem rögzített a probléma.
Továbbá, ha az interneten, a kurzor nem látszik, hogy ismerje el linkeket, amíg nem nyílt ki egy ablak (ebben az esetben én vagyok az "My Documents"), majd újra vissza kattintson rá az internetes oldalon. Ez bosszantó, hogy meg kell tartani ezt.

Nekem nem volt ez a probléma a mai napig, és nem találtak esetekben, mint az enyém online útmutatást, hogy mi a teendő. Lehetne a kábelezés egy kicsit rongyos? Véletlenül kiömlött ital fölött laptop ma reggel, és amikor törölgetve le, préselt sok billentyűzet kulcsok, ugyanakkor fagyott le, amely az én-m laptop. Szóval restarted majd ezekkel a problémákkal történt. Kezdetben én is problémái vannak a bejelentkezéssel, de úgy tűnik, hogy már most megoldott.

Any help is much appreciated.

Köszönöm,
Blitzgirl42 xx
Old Június 17 2009, 12:08
Csoport tagja

Default Kattintson a bal oldali, mintha jobb klikk meg kell nyitni egy másik ablak nyílt Kapcsolatok?

Valószínûleg sült által kiömlést az ital rajta.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Firefox left click letöltés nem működik jaymoshud Web böngésző és FTP Clients 0 30. május 2009 16:44
Laptop összeomlik, amikor rákattintok bizonyos internetes linkek 2815davidtester Web böngésző és FTP Clients 3 3. január 2008 17:28
Kattintson a bal oldali Kadejd Web Design, Hosting & SEO 3 1. december 2007 07:47
Bal egérgombbal a Laptop nem működik? c02asm Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 28. november 2007 01:00
Egér probléma - bal click nem működik CompGal Általános fémáru Chat 4 17. március 2007 09:31
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.