Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos? Hi there,
Man įdomu, ar turiu virusą arba jeigu tai yra tik Windows XP sistemoje gedimas. Aš naudoju "Dell nešiojamuosius kompiuterius ir mano paspauskite kairį mygtuką (ir aš paspausti pelės kilimėlis), abu dirba, panašiai kaip ir paspauskite dešiniuoju pelės mygtuku, bet taip pat gali būti naudojami kai Paspaudę kairiuoju pelės klavišu. Paspaudus dešinį pelės klavišą man dabar nieko nedaro, ir nebuvo nustatytas problema.
Be to, naudojantis internetu, mano kursoriaus negalime atpažinti nuorodos kol aš atverti kitą langą (šiuo atveju aš naudoju "My Documents") ir vėl paspauskite Atgal į interneto puslapį. Tai varginantis procesas turi nuolat tai daryti.
Aš ne turėjo šią problemą, iki šiandien ir nerado jokių atvejų, kaip mano internetu už rekomendacijas, ką daryti. Gal laidus reikia šiek frazzled? Aš netyčia išsiliejęs gėrimas virš mano nešiojamas ryte ir kai apliejimo jį žemyn, presuoti daug klaviatūros klavišai tuo pačiu metu, kuris užšaldė up my laptop. Taigi aš vėl ir tada šios problemos atsirado. Iš pradžių aš taip pat turėjo problemų prisijungiant, tačiau, atrodo, buvo išspręstas dabar.
Any help is much appreciated.
Ačiū,
Blitzgirl42 XX |