mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 05:43
Naujas Narys

Default Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos?

Hi there,

Man įdomu, ar turiu virusą arba jeigu tai yra tik Windows XP sistemoje gedimas. Aš naudoju "Dell nešiojamuosius kompiuterius ir mano paspauskite kairį mygtuką (ir aš paspausti pelės kilimėlis), abu dirba, panašiai kaip ir paspauskite dešiniuoju pelės mygtuku, bet taip pat gali būti naudojami kai Paspaudę kairiuoju pelės klavišu. Paspaudus dešinį pelės klavišą man dabar nieko nedaro, ir nebuvo nustatytas problema.
Be to, naudojantis internetu, mano kursoriaus negalime atpažinti nuorodos kol aš atverti kitą langą (šiuo atveju aš naudoju "My Documents") ir vėl paspauskite Atgal į interneto puslapį. Tai varginantis procesas turi nuolat tai daryti.

Aš ne turėjo šią problemą, iki šiandien ir nerado jokių atvejų, kaip mano internetu už rekomendacijas, ką daryti. Gal laidus reikia šiek frazzled? Aš netyčia išsiliejęs gėrimas virš mano nešiojamas ryte ir kai apliejimo jį žemyn, presuoti daug klaviatūros klavišai tuo pačiu metu, kuris užšaldė up my laptop. Taigi aš vėl ir tada šios problemos atsirado. Iš pradžių aš taip pat turėjo problemų prisijungiant, tačiau, atrodo, buvo išspręstas dabar.

Any help is much appreciated.

Ačiū,
Blitzgirl42 XX
Old Birželis 17, 2009, 12:08
Narys

Default Liko Spauskite veikdama Paspauskite dešiniuoju pelės klavišu, reikia atidaryti kitame lange atidaryti Nuorodos?

Jūs tikriausiai keptas jį pereinanti gerti jį.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Firefox kairėje spustelėkite Atsisiųsti neveikia jaymoshud Naršyklėms & FTP Klientai 0 Gegužė 30, 2009 16:44
Laptop avarijos, kai aš spauskite ant tam tikrų interneto nuorodos 2815davidtester Naršyklėms & FTP Klientai 3 3 sausis 2008 17:28
Spauskite kairėje Kadejd Web Design, Hosting & SEO 3 1 gruodis 2007 07:47
Kairiuoju pelės mygtuku spustelėkite ant Laptop neveikia? c02asm Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 Lapkritis 28, 2007 01:00
Pelės problema - spauskite kairės neveikia CompGal General Hardware Chat 4 Kovas 17, 2007 09:31
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.