rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Pozostało Kliknij prawym przyciskiem myszy działając jak, zmuszony do innego okna do otwierania łączy?

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 05:43
Nowe państwa grupy

Hi there,

Ja zastanawiając się, czy mam wirusa i jeżeli jest to po prostu awarii w systemie Windows XP. Ja jestem za pomocą laptopów Dell i mojej lewej kliknij przycisk (i kiedy nacisnąć na mousepad), obie pracują w podobny sposób jak prawo kliknij przycisk, ale może być również wykorzystywane w niektórych klikając lewym przyciskiem myszy. Kliknięcie prawym klawiszem my teraz nie robi nic i nie rozwiązaniu problemu.
Ponadto podczas korzystania z Internetu, mój kursor nie wydaje się odnośniki do uznania i otwarcie innego okna (w tym przypadku jestem za pomocą "Moje dokumenty"), a następnie ponownie kliknij ponownie na stronie internetowej. Jest to frustrujące, aby zachować ten sposób.

Nie miałem tego problemu aż do dziś i nie znalazły żadnych przypadków jak kopalnia Internecie wskazówki, co robić. Czy okablowania być nieco frazzled? Przypadkowo rozlanych napoju nad moim laptopie tej rano i wycieranie, kiedy to w dół, wielu naciśnięciu klawiszy klawiatury w tym samym czasie, który zamarzł moich laptopa. I tak ponownie, a następnie tych problemów. Początkowo również mieli problemy z zalogowaniem się, ale wydaje się, że zostały już rozwiązane.

Każda pomoc jest bardzo ceniona.

Dzięki,
Blitzgirl42 xx
Old 17 czerwca 2009, 12:08
Członek grupy

Prawdopodobnie to smażone przez wycieki napój go.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.