| Hi there,
Ja zastanawiając się, czy mam wirusa i jeżeli jest to po prostu awarii w systemie Windows XP. Ja jestem za pomocą laptopów Dell i mojej lewej kliknij przycisk (i kiedy nacisnąć na mousepad), obie pracują w podobny sposób jak prawo kliknij przycisk, ale może być również wykorzystywane w niektórych klikając lewym przyciskiem myszy. Kliknięcie prawym klawiszem my teraz nie robi nic i nie rozwiązaniu problemu.
Ponadto podczas korzystania z Internetu, mój kursor nie wydaje się odnośniki do uznania i otwarcie innego okna (w tym przypadku jestem za pomocą "Moje dokumenty"), a następnie ponownie kliknij ponownie na stronie internetowej. Jest to frustrujące, aby zachować ten sposób.
Nie miałem tego problemu aż do dziś i nie znalazły żadnych przypadków jak kopalnia Internecie wskazówki, co robić. Czy okablowania być nieco frazzled? Przypadkowo rozlanych napoju nad moim laptopie tej rano i wycieranie, kiedy to w dół, wielu naciśnięciu klawiszy klawiatury w tym samym czasie, który zamarzł moich laptopa. I tak ponownie, a następnie tych problemów. Początkowo również mieli problemy z zalogowaniem się, ale wydaje się, że zostały już rozwiązane.
Każda pomoc jest bardzo ceniona.
Dzięki,
Blitzgirl42 xx |