menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov?

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 05:43
Nový člen skupiny

Default Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov?

Ahoj,

Ja som premýšľal, či mám vírus alebo ak je to prostě chybu v systéme Windows XP. Já jsem za použitia notebooku Dell a moje vľavo kliknite na tlačidlo (i když jsem na tlačovej mousepad) obaja pracujú v podobnej ceste k pravej kliknite na tlačidlo, ale môže byť tiež použitý pre niektoré vľavo kliknutím. Kliknete pravým tlačidlom my teraz nerobí nič a nemá pevnú problém.
Aj pri využívaní internetu, môj kurzor nemôže Zdá sa, že uznajú do väzby aj otvoriť ďalšie okno (v tomto prípade som pomocou 'Dokumenty') a potom znovu kliknite-späť na internetových stránkach. Je frustrujúce, že na udržanie robiť.

Som nemal tento problém až do dnešnej doby a nenašli žiadne prípady, ako je môj online návod na to, čo mám robiť. Mohla by byť trochu elektroinstalace frazzled? Já náhodou uniknutá nápoj cez môj notebook dnes ráno, a keď stieracia to, lisované veľa tlačidiel klávesnice v rovnakej dobe, ktorá zmrazila môj notebook. Tak jsem restart a potom sa tieto problémy vyskytli. Spočiatku som mal problémy s prihlásením, ale zdá sa, že boli vyriešené hneď.

Akákoľvek pomoc je veľmi cenený.

Vďaka,
Blitzgirl42 xx
Old 17. júna 2009, 12:08
Člen Skupina

Default Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov?

Pravdepodobne ju opečených rozliatiu nápoja na to.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Firefox vľavo kliknite stiahnutie nefunguje jaymoshud Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 30. máj 2009 16:44
Laptop havaruje, keď kliknete na niektorých internetových odkazov 2815davidtester Webových prehliadačov & FTP Klienti 3 3. januára 2008 17:28
Ľavé tlačidlo myši Kadejd Web Design, hosting & SEO 3 1. december 2007 07:47
Ľavým tlačidlom myši kliknite na Laptop nefunguje? c02asm Notebooky, Mobily a PDA 3 28. novembra 2007 01:00
Myš problém - Vľavo kliknite nefunguje CompGal Všeobecné Hardware Chat 4 17. marca 2007 09:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.