Ľavé tlačidlo myši správať kliknite pravým tlačidlom myši, musia otvoriť ďalšie okno pre otváranie odkazov? Ahoj,
Ja som premýšľal, či mám vírus alebo ak je to prostě chybu v systéme Windows XP. Já jsem za použitia notebooku Dell a moje vľavo kliknite na tlačidlo (i když jsem na tlačovej mousepad) obaja pracujú v podobnej ceste k pravej kliknite na tlačidlo, ale môže byť tiež použitý pre niektoré vľavo kliknutím. Kliknete pravým tlačidlom my teraz nerobí nič a nemá pevnú problém.
Aj pri využívaní internetu, môj kurzor nemôže Zdá sa, že uznajú do väzby aj otvoriť ďalšie okno (v tomto prípade som pomocou 'Dokumenty') a potom znovu kliknite-späť na internetových stránkach. Je frustrujúce, že na udržanie robiť.
Som nemal tento problém až do dnešnej doby a nenašli žiadne prípady, ako je môj online návod na to, čo mám robiť. Mohla by byť trochu elektroinstalace frazzled? Já náhodou uniknutá nápoj cez môj notebook dnes ráno, a keď stieracia to, lisované veľa tlačidiel klávesnice v rovnakej dobe, ktorá zmrazila môj notebook. Tak jsem restart a potom sa tieto problémy vyskytli. Spočiatku som mal problémy s prihlásením, ale zdá sa, že boli vyriešené hneď.
Akákoľvek pomoc je veľmi cenený.
Vďaka,
Blitzgirl42 xx |