мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 05:43
Нови члан групе

Default Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови?

Хи тхере,

Ја сам питајући се да ли сам вирус или ако је то једноставно квар у систему Уиндоус КСП. Ја сам помоћу Делл лаптоп и моје леве стране кликните на дугме (и када притиснете на подлога за миша) обоје раде на сличан начин на право кликните на дугме, али може се користити и за неке лево кликом. Кликнете ли моје право дугме сада не ради ништа и није фиксно проблем.
Такође, приликом коришћења интернета, моје курсор не може се чинити да препознају и линкови до отворити још један прозор (у овом случају ја сам помоћу "Мы Доцументс"), а затим поново кликните назад на интернет страници. То је фрустрирајући имати да радиш.

Ја нисам имала тај проблем до данас а не нађе случајевима као што су минско онлине за вођење као што учинити. Могао је бити мало ожичење фраззлед? Ја случајно пити просути над мој лаптоп јутрос а кад га уипинг доун, прешани многе типке на тастатури у исто време, који се замрзнути мој лаптоп. Тако сам и тада поновно покретање тих проблема догодио. У почетку сам имао проблема са пријавом, али да изгледа као да је сад решено.

Било каква помоћ је много поштовати.

Хвала,
Блитзгирл42 кскс
Old 17. јуни 2009, 12:08
Мембер Гроуп

Default Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови?

Ви вероватно пржена га спиллинг пиће на себи.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц