Леви Ацтинг Лике Кликните десним кликом, Неед Опен Уиндоу Други Опен Линкови? Хи тхере,
Ја сам питајући се да ли сам вирус или ако је то једноставно квар у систему Уиндоус КСП. Ја сам помоћу Делл лаптоп и моје леве стране кликните на дугме (и када притиснете на подлога за миша) обоје раде на сличан начин на право кликните на дугме, али може се користити и за неке лево кликом. Кликнете ли моје право дугме сада не ради ништа и није фиксно проблем.
Такође, приликом коришћења интернета, моје курсор не може се чинити да препознају и линкови до отворити још један прозор (у овом случају ја сам помоћу "Мы Доцументс"), а затим поново кликните назад на интернет страници. То је фрустрирајући имати да радиш.
Ја нисам имала тај проблем до данас а не нађе случајевима као што су минско онлине за вођење као што учинити. Могао је бити мало ожичење фраззлед? Ја случајно пити просути над мој лаптоп јутрос а кад га уипинг доун, прешани многе типке на тастатури у исто време, који се замрзнути мој лаптоп. Тако сам и тада поновно покретање тих проблема догодио. У почетку сам имао проблема са пријавом, али да изгледа као да је сад решено.
Било каква помоћ је много поштовати.
Хвала,
Блитзгирл42 кскс |