az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Sol tıklayın Oyunculuk sağ tıklayın gibi, aç Linkler başka bir pencereyi açmak için ihtiyacınız var?

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2009, 05:43
Yeni Üye Grubu

Default Sol tıklayın Oyunculuk sağ tıklayın gibi, aç Linkler başka bir pencereyi açmak için ihtiyacınız var?

Merhaba,

Ben olsun ben veya bir virüs varsa bu sadece Windows XP'de bir arıza olduğunu merak ediyorum. Ben mousepad üzerine) sağ tuş düğmesi benzer bir şekilde, ancak her iki iş (ve ben basın Dell dizüstü ve sol tıklama düğmesini kullanıyorum bazı sol tıklayarak için kullanılabilir. Şimdi sağ tuşunu tıklamak ve hiçbir şey bu sorunu sabit değil.
Ayrıca, internet kullanırken, benim imleç I 'Belgelerim' kullanıyorum (bu durumda) ve daha sonra tekrar tıklayın geri internet sayfası üzerinde başka bir pencere açmak kadar link tanımak gibi olamaz. Bunu yapmaya devam etmek zorunda korkutucu.

Ben bugüne kadar bu sorunu kadar vardı kılavuzu için mayın çevrimiçi nasıl yapmak gibi bir durumda bulduğunuzda var. KablolarÛ biraz olabilir frazzled? Yanlışlıkla benim laptop bu sabah ve bir içki spilt zaman, benim dizüstü kadar dondurdu aynı anda birçok klavye tuşlarına basıldığında aşağı silinerek. Ben ve sonra bu sorunlar oluştu yeniden başlatılması. Başlangıçta da giriş sorunları vardı, ama artık çözülmüş olduğu görünüyor.

Yardıma çok appreciated.

Teşekkürler,
Blitzgirl42 xxx
Old 17 Haziran 2009, 12:08
Üye Grubu

Default Sol tıklayın Oyunculuk sağ tıklayın gibi, aç Linkler başka bir pencereyi açmak için ihtiyacınız var?

Muhtemelen spilling ile ilgili içki bu kızarmış.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından