менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання?

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 05:43
Нові члени групи

Default Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання?

Привіт там,

Мене цікавить, чи є в мене вірус або, якщо це просто збій в Windows XP. Я використовую ноутбук Dell і моєї лівої кнопки (і коли я натискаю на килимок для миші) як працювати в подібному клацніть правою кнопкою, але можуть бути також використані для деяких лівої кнопки миші. Клацніть правою кнопкою моя тепер нічого не робить і не усунута.
Крім того, при використанні Інтернету, моя курсор вроде как не можу визнати посиланнями, поки я відкриваю ще одне вікно (у даному випадку я використовую "Мої документи"), а потім знову натисніть кнопку Назад на інтернет-сторінці. Це розчаровує повинні продовжувати це робити.

У мене не було цієї проблеми до сьогоднішнього дня і знайшли жодного випадку, як у мене онлайн для вказівки щодо того, що робити. Чи може проводка бути трохи зношений? Я випадково пролив пити за комп'ютером, і сьогодні вранці, коли витираючи його, численні натисканні клавіші клавіатури в той же час, що заморозив мого ноутбука. Так що я перезапущений і то ці проблеми виникали. Спочатку я також мав проблеми з увійшовши в систему, але це, схоже, вирішена зараз.

Будь-яка допомога дуже високу оцінку.

Спасибі,
Blitzgirl42 XX
Old 17 червня 2009, 12:08
Член групи

Default Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання?

Ви, напевно, смажені її розливу напоїв на ньому.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.