Left Click діючи як правою кнопкою миші, необхідно відкрити ще одне вікно з Відкривати посилання? Привіт там,
Мене цікавить, чи є в мене вірус або, якщо це просто збій в Windows XP. Я використовую ноутбук Dell і моєї лівої кнопки (і коли я натискаю на килимок для миші) як працювати в подібному клацніть правою кнопкою, але можуть бути також використані для деяких лівої кнопки миші. Клацніть правою кнопкою моя тепер нічого не робить і не усунута.
Крім того, при використанні Інтернету, моя курсор вроде как не можу визнати посиланнями, поки я відкриваю ще одне вікно (у даному випадку я використовую "Мої документи"), а потім знову натисніть кнопку Назад на інтернет-сторінці. Це розчаровує повинні продовжувати це робити.
У мене не було цієї проблеми до сьогоднішнього дня і знайшли жодного випадку, як у мене онлайн для вказівки щодо того, що робити. Чи може проводка бути трохи зношений? Я випадково пролив пити за комп'ютером, і сьогодні вранці, коли витираючи його, численні натисканні клавіші клавіатури в той же час, що заморозив мого ноутбука. Так що я перезапущений і то ці проблеми виникали. Спочатку я також мав проблеми з увійшовши в систему, але це, схоже, вирішена зараз.
Будь-яка допомога дуже високу оцінку.
Спасибі,
Blitzgirl42 XX |