![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хмм, технология isn't на моя страна вече. Имам LG KG800 и кога някога съм го плъзнете нагоре на екрана ще отида или бяла, или се замразява и когато аз го плъзнете определяне на екрана ще останат бели, се върнете към нормалното или неща на цветове, така че доминират в цвета на фона и меню ще бъде розово или зелено и да знам телефона е розова (крайната символ на мъжественост), и че дори в черен или бял му все още женствена, yeas аз съм човек, и не аз не съм гей. Както и да е, всеки има някакви предложения (за предпочитане безплатно) начини за това как да поправя това? Джеймс |
|
| |||
| |||
| Аз не съм експерт телефона, но тя може да бъде слаба връзка между екрана и действителната борда на телефона. (не сте сигурни какво е наречена) съм чувал за хора с подобни проблеми, и той бе определен от проверка на връзките. Ако не искате да отворите телефона и да проверите това, можете да го върна в магазина, ако той все още е под гаранция. Ако не, тогава аз съм се от идеи ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Взех го от един приятел, и доста стари. Отворих го и проверяват всички връзки и всичко там е наред. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблеми след свалянето анимирани скрийнсейвър | nopcsavy | Windows операционни системи | 0 | 9 юни 2009 12:32 |
| Linux мента - Проблеми с разделителна способност на екрана | phillipbooker08 | Linux & Алтернативни OS | 0 | 4 юни 2009 18:52 |
| HELP син екран! И повече проблеми! | nukelemon | Общи Софтуер Чат | 2 | 4 януари 2009 10:22 |
| Син екран Проблеми | Satman858 | Общи Софтуер Чат | 24 | 4 Август 2008 11:06 |
| Екран проблеми | rbscooby | Графика на карти & Монитори | 2 | 25 април 2008 14:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |