menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

LG KG800 obrazovky problémy.

Reply

Thread Nástroje
Old 17. října 2008, 04:05
Člen Skupina

Default LG KG800 obrazovky problémy.

hmm, technologie isnt o mém boku už. Mám LG KG800 a když někdy i posuňte jej až na obrazovku se jít buď bílý, nebo mrazem a když jsem ho snímek obrazovky zůstane bílý, vrátit k normálu nebo věci do barvy tak dominují barvy v pozadí a menu bude růžová nebo zelená

ano, a vím, že telefon je růžový (konečný symbol mužskost), a že dokonce v černé nebo bílé jeho stále ženské, ano já jsem chlap, a ne já nejsem gay.

Mimochodem, někdo má nějaké návrhy (nejlépe zdarma) způsoby, jak na to, jak to spravit?
James
Přiložené miniatury
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17. října 2008, 04:23
Dárce Skupina

Já jsem žádný telefon expert, ale může být slabá souvislost mezi obrazovkou a aktuální desce telefonu. (Nejsem si jistý, co je to nazývá) jsem slyšel od lidí s podobnými problémy, a to bylo stanovené kontroly spojení. Pokud nechcete, aby váš telefon otevřít a zkontrolovat, mohli jste ji zpět do obchodu, pokud je to ještě v záruce. Pokud ne, tak jsem mimo nápady ...
Old 17. října 2008, 04:42
Člen Skupina

Mám ho přítele a jeho poměrně starý. I otevřel ji a zkontrolovat všechny spoje a všechno je v pohodě.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.