![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
hmm, technologie isnt o mém boku už. Mám LG KG800 a když někdy i posuňte jej až na obrazovku se jít buď bílý, nebo mrazem a když jsem ho snímek obrazovky zůstane bílý, vrátit k normálu nebo věci do barvy tak dominují barvy v pozadí a menu bude růžová nebo zelená
ano, a vím, že telefon je růžový (konečný symbol mužskost), a že dokonce v černé nebo bílé jeho stále ženské, ano já jsem chlap, a ne já nejsem gay. Mimochodem, někdo má nějaké návrhy (nejlépe zdarma) způsoby, jak na to, jak to spravit? James |
|
|
|||
|
|||
|
Já jsem žádný telefon expert, ale může být slabá souvislost mezi obrazovkou a aktuální desce telefonu. (Nejsem si jistý, co je to nazývá) jsem slyšel od lidí s podobnými problémy, a to bylo stanovené kontroly spojení. Pokud nechcete, aby váš telefon otevřít a zkontrolovat, mohli jste ji zpět do obchodu, pokud je to ještě v záruce. Pokud ne, tak jsem mimo nápady ...
|
|||
|
|||
|
Mám ho přítele a jeho poměrně starý. I otevřel ji a zkontrolovat všechny spoje a všechno je v pohodě.
|