![]() |
|
| |||
| |||
| Χμμ, τεχνολογία isn't πλευρό μου πια. Έχω ένα LG KG800 και ποτέ όταν θ σύρετέ το στην οθόνη είτε θα πάνε λευκό, ή και πάγωμα όταν θ σύρετέ τον προς τα κάτω η οθόνη θα μείνει λευκό, να επιστρέψετε στην κανονική ή πράγματα μέχρι τα χρώματα που κυριαρχούν, ώστε το χρώμα στο φόντο και μενού θα είναι ροζ ή πράσινο και ναι το ξέρω το τηλέφωνο είναι ροζ (το απόλυτο σύμβολο της ανδρικότητα) και ότι ακόμη και σε μαύρο ή λευκό ακόμη τη γυναικεία, yeas Είμαι άντρας και δεν δεν είμαι γκέι. Ούτως ή άλλως, ο καθένας έχει τις προτάσεις τους (κατά προτίμηση δωρεάν) τρόπους για το πώς να το διορθώσω αυτό; James |
|
| |||
| |||
| Τηλέφωνο δεν είμαι ειδικός, αλλά θα μπορούσε να είναι αδύναμη σχέση μεταξύ της οθόνης και η πραγματική του σκάφους του τηλεφώνου. (δεν είστε σίγουροι για το τι θα ονομάζεται) που έχω ακούσει για τα άτομα με παρόμοια προβλήματα, και αυτό είχε καθοριστεί με τον έλεγχο των συνδέσεων. Εάν δεν θέλετε να ανοίξετε το τηλέφωνό σας και να το ελέγξετε, μπορείτε να την επαναφέρουμε στο κατάστημα αν είναι ακόμη υπό εγγύηση. Εάν δεν είναι, τότε είμαι από ιδέες ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Το πήρα από ένα φίλο, και τα αρκετά παλιά. θ ανοίξει, και να ελέγξει όλες τις συνδέσεις και τα πάντα είναι καλά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα μετά τη λήψη κινουμένων οθόνης | nopcsavy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 9 Ιουν 2009 12:32 |
| Linux Mint - Προβλήματα ανάλυση οθόνης | phillipbooker08 | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 4η Ιουν 2009 18:52 |
| HELP μπλε οθόνη! Και περισσότερα προβλήματα! | nukelemon | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 4η Ιανουαρίου 2009 10:22 |
| Μπλε οθόνη Προβλήματα | Satman858 | Γενικά Λογισμικό Chat | 24 | 4η Αυγούστου 2008 11:06 |
| Οθόνη προβλήματα | rbscooby | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 25 Απρ 2008 14:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |