μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

LG KG800 οθόνη προβλήματα.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Οκτ. 2008, 04:05
Μέλος Ομάδα

Default LG KG800 οθόνη προβλήματα.

Χμμ, τεχνολογία isn't πλευρό μου πια. Έχω ένα LG KG800 και ποτέ όταν θ σύρετέ το στην οθόνη είτε θα πάνε λευκό, ή και πάγωμα όταν θ σύρετέ τον προς τα κάτω η οθόνη θα μείνει λευκό, να επιστρέψετε στην κανονική ή πράγματα μέχρι τα χρώματα που κυριαρχούν, ώστε το χρώμα στο φόντο και μενού θα είναι ροζ ή πράσινο

και ναι το ξέρω το τηλέφωνο είναι ροζ (το απόλυτο σύμβολο της ανδρικότητα) και ότι ακόμη και σε μαύρο ή λευκό ακόμη τη γυναικεία, yeas Είμαι άντρας και δεν δεν είμαι γκέι.

Ούτως ή άλλως, ο καθένας έχει τις προτάσεις τους (κατά προτίμηση δωρεάν) τρόπους για το πώς να το διορθώσω αυτό;
James
Attached Μικρογραφίες
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17 Οκτ. 2008, 04:23
Ομάδα Δωρητών

Τηλέφωνο δεν είμαι ειδικός, αλλά θα μπορούσε να είναι αδύναμη σχέση μεταξύ της οθόνης και η πραγματική του σκάφους του τηλεφώνου. (δεν είστε σίγουροι για το τι θα ονομάζεται) που έχω ακούσει για τα άτομα με παρόμοια προβλήματα, και αυτό είχε καθοριστεί με τον έλεγχο των συνδέσεων. Εάν δεν θέλετε να ανοίξετε το τηλέφωνό σας και να το ελέγξετε, μπορείτε να την επαναφέρουμε στο κατάστημα αν είναι ακόμη υπό εγγύηση. Εάν δεν είναι, τότε είμαι από ιδέες ...
Old 17 Οκτ. 2008, 04:42
Μέλος Ομάδα

Το πήρα από ένα φίλο, και τα αρκετά παλιά. θ ανοίξει, και να ελέγξει όλες τις συνδέσεις και τα πάντα είναι καλά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα μετά τη λήψη κινουμένων οθόνης nopcsavy Λειτουργικά συστήματα Windows 0 9 Ιουν 2009 12:32
Linux Mint - Προβλήματα ανάλυση οθόνης phillipbooker08 Linux & Εναλλακτικές OS 0 4η Ιουν 2009 18:52
HELP μπλε οθόνη! Και περισσότερα προβλήματα! nukelemon Γενικά Λογισμικό Chat 2 4η Ιανουαρίου 2009 10:22
Μπλε οθόνη Προβλήματα Satman858 Γενικά Λογισμικό Chat 24 4η Αυγούστου 2008 11:06
Οθόνη προβλήματα rbscooby Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 25 Απρ 2008 14:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.