![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hmm, tehnologija nije na mojoj strani više. Imam LG KG800 i kad sam ikad slide it up zaslonu će ići bilo bijelo, ili zamrznuti, a kada sam ga gurnite zaslonu će ostati bijelo, vratite se normalnom stvari ili se boje tako da dominiraju boja u pozadini i meni će biti ružičaste ili zelene Znam i da je telefon karanfil (krajnji simbol muškost), te da su čak u crno ili bijelo i dalje svojim zenske, yeas sam momak i ne ja nisam gay. anyway, bilo tko imati bilo koji sugestija (po mogućnosti besplatno) načine kako popraviti ovo? James |
|
| |||
| |||
| Ja sam ne stručnjak telefon, ali Internet mogao biti slaba povezanost između zaslona i stvarna zajednica telefona. (ne siguran što se zove) sam čuo od ljudi sa sličnim problemima, i to je bio utvrđeni provjere veze. Ako ne želite da otvorite telefon i provjerite ga, mogli dovesti ga natrag u dućan i ako to je još uvijek pod jamstvo. Ako ne, onda ja sam vanjska strana od ideja ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| dobio sam ga isključite prijatelj, a njegova prilično star. otvorio sam ga i provjereni svi priključci i sve je u redu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problema nakon učitavanja animirani screen saver | nopcsavy | Windows Operating Systems | 0 | 9. lipnja 2009 12:32 |
| Linux Mint - Problemi sa Screen Resolution | phillipbooker08 | Linux OS i alternativna | 0 | 4. lipnja 2009 18:52 |
| POMOĆ BLUE SCREEN! I više problema! | nukelemon | Općenito Software Chat | 2 | 4. siječanj 2009 10:22 |
| Blue Screen Problemi | Satman858 | Općenito Software Chat | 24 | 4. kolovoz 2008 11:06 |
| Screen problemi | rbscooby | Graphics Cards & Monitors | 2 | 25. travanj 2008 14:47 |
| Thread Tools | |
| |