kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

LG KG800 képernyő problémákat.

Reply

Téma eszközök
Old Október 17 2008, 04:05
Csoport tagja

Default LG KG800 képernyő problémákat.

hmm, a technológia isnt az én oldalamon anymore. Van egy LG KG800, és ha valaha i csúsztassa ki a képernyő vagy menjen fehér vagy fagyasztva, és mikor csúsztassuk le a képernyő fehér marad, menj vissza a normális dolog, vagy akár a színeket, így a szín dominál, a háttérben, és menü lesz rózsaszín vagy zöld

És igen tudom, a telefon pink (a végső férfiasság szimbóluma), és hogy még a fekete vagy fehér, hogy még mindig nőies, yeas i srác vagyok és nem vagyok buzi.

Különben is, bárki olyan javaslatokat (lehetőleg ingyenes) a módját, hogyan lehet javítani?
James
Attached Thumbnails
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old Október 17 2008, 04:23
Donor Group

Én nem vagyok telefon szakértő, de ez lehet a gyenge kapcsolatot a képernyő és a tényleges fórumon a telefont. (nem biztos, hogy mi a neve) hallottam az emberek hasonló problémákkal, és azt rögzíteni, ellenőrzése kapcsolatokat. Ha nem akarjuk, hogy megnyitja a telefont, és ellenőrizzük azt, akkor hozzuk vissza a boltba ha még garanciális. Ha nem, akkor én vagyok az ötletek ...
Old Október 17 2008, 04:42
Csoport tagja

Megvan ki egy barátom, és elég régi. én nyitották meg és ellenőrzik az összes csatlakozás és mindent rendben.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák letöltés után animált képernyõvédõ nopcsavy A Windows operációs rendszerek 0 9. június 2009 12:32
Linux Mint - problémák a Screen Resolution phillipbooker08 Linux és OS Alternatív 0 4. június 2009 18:52
SEGÍTSÉG kék képernyőn! És több probléma! nukelemon General Chat szoftver 2 4. január 2009 10:22
Blue Screen Problems Satman858 General Chat szoftver 24 4. augusztus 2008 11:06
Képernyő problémák rbscooby Grafikus kártyák és monitorok 2 25. április 2008 14:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.