![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hmm, a technológia isnt az én oldalamon anymore. Van egy LG KG800, és ha valaha i csúsztassa ki a képernyő vagy menjen fehér vagy fagyasztva, és mikor csúsztassuk le a képernyő fehér marad, menj vissza a normális dolog, vagy akár a színeket, így a szín dominál, a háttérben, és menü lesz rózsaszín vagy zöld És igen tudom, a telefon pink (a végső férfiasság szimbóluma), és hogy még a fekete vagy fehér, hogy még mindig nőies, yeas i srác vagyok és nem vagyok buzi. Különben is, bárki olyan javaslatokat (lehetőleg ingyenes) a módját, hogyan lehet javítani? James |
|
| |||
| |||
| Én nem vagyok telefon szakértő, de ez lehet a gyenge kapcsolatot a képernyő és a tényleges fórumon a telefont. (nem biztos, hogy mi a neve) hallottam az emberek hasonló problémákkal, és azt rögzíteni, ellenőrzése kapcsolatokat. Ha nem akarjuk, hogy megnyitja a telefont, és ellenőrizzük azt, akkor hozzuk vissza a boltba ha még garanciális. Ha nem, akkor én vagyok az ötletek ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Megvan ki egy barátom, és elég régi. én nyitották meg és ellenőrzik az összes csatlakozás és mindent rendben. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák letöltés után animált képernyõvédõ | nopcsavy | A Windows operációs rendszerek | 0 | 9. június 2009 12:32 |
| Linux Mint - problémák a Screen Resolution | phillipbooker08 | Linux és OS Alternatív | 0 | 4. június 2009 18:52 |
| SEGÍTSÉG kék képernyőn! És több probléma! | nukelemon | General Chat szoftver | 2 | 4. január 2009 10:22 |
| Blue Screen Problems | Satman858 | General Chat szoftver | 24 | 4. augusztus 2008 11:06 |
| Képernyő problémák | rbscooby | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 25. április 2008 14:47 |
| Téma eszközök | |
| |