![]() |
|
| |||
| |||
| הממ, טכנולוגיה isn't בצד שלי יותר. יש לי LG KG800 ומתי פעם אני השקף אותו המסך יהיה לבן או ללכת, או להקפיא וכאשר אני השקף אותו המסך יישאר לבן, לחזור רגיל או דברים את הצבעים, כדי להשתלט על צבע ברקע ו התפריט יהיה ורוד או ירוק ועל כן אני יודע את הטלפון הוא ורוד (הסימן האולטימטיבי של גבריות) וזה גם לא שחור או לבן שלה עדיין נשי, yeas אני בחור ולא אני לא הומו. בכל מקרה, כל אחד יש לך הצעות (עדיף ללא תשלום) על דרכים כיצד לתקן את זה? ג 'יימס |
|
| |||
| |||
| אני לא מומחה הטלפון, אבל זה יכול להיות חלש את החיבור בין המסך לבין בפועל המנהלים של הטלפון. (לא בטוח איך זה נקרא) אני כבר שמעתי על אנשים עם בעיות דומות, והוא היה מתקן לבדוק את החיבורים. אם אינך רוצה לפתוח את הטלפון ולבדוק את זה, אתה יכול להביא אותה בחזרה לחנות אם הוא עדיין תחת אחריות. אם לא, אז אני מחוץ רעיונות ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| יש לי אותה חבר, ועל למדי הישן. פתחתי את זה ואת כל בדקו את החיבורים והכל בסדר שם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות לאחר הורדת אנימציה שומר מסך | nopcsavy | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 9th יוני 2009 12:32 |
| נענע לינוקס - בעיות עם רזולוציית מסך | phillipbooker08 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 4th יוני 2009 18:52 |
| עזרה מסך כחול! ועוד בעיות! | nukelemon | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 4th ינואר 2009 10:22 |
| בעיות מסך כחול | Satman858 | כללי תוכנות צ 'אט | 24 | 4th אוגוסט 2008 11:06 |
| בעיות מסך | rbscooby | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | ה -25 לאפריל 2008 14:47 |
| שרשרת כלים | |
| |