mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

LG KG800 ekrane problemų.

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 17, 2008, 04:05
Narys

Default LG KG800 ekrane problemų.

Hmm, technologija forget mano pusėje nebėra. turiu LG KG800, ir kai kada i Pristatymas jį ekrane bus balta arba eiti, arba užšaldyti, ir kai aš skaidrę žemyn ekrano liks balta, grįžti prie normalaus ar stuff up to spalvų dominuoja spalvos fone ir meniu bus rožinės arba žalios

ir taip žinau, kad telefonas yra rausvos (pagrindinis vyriškumo simbolis), ir kad net juoda ar balta jo dar moteriškas, yeas Esu vaikinas ir ne aš ne gėjus.

Anyway, kiekvienas turi kokių nors pasiūlymų (geriausia nemokama) būdus, kaip išspręsti šią problemą?
James
Attached Thumbnails
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old Spalis 17, 2008, 04:23
Donorų grupės

I'm no telefono ekspertas, bet jis gali būti silpnas ryšys tarp ekrano ir faktinė valdybos telefonu. (nežinote, kaip ji vadinama) Girdėjau, žmonių su panašiomis problemomis, ir tai buvo nustatyta patikrinus jungtys. Jei nenorite, atidarykite telefoną ir patikrinti, galite jį grąžinti į parduotuvę, jei jis dar garantija. Jei ne, tada aš iš idėjos ...
Old Spalis 17, 2008, 04:42
Narys

I got it off draugas, ir jos gana senas. Aš atidarė jį ir patikrino visas jungtis ir viskas yra gerai.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos po atsisiuntimo Animuoti ekrano užsklandos nopcsavy Windows "operacinės sistemos 0 9 birželis 2009 12:32
Linux Mint - Problemos su ekrano raiškos phillipbooker08 Linux & Alternative OS 0 4 birželis 2009 18:52
PAGALBA mėlynas ekranas! Ir daugiau problemų! nukelemon BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 4 sausis 2009 10:22
Blue Screen problemos Satman858 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 24 4 rugpjūtis 2008 11:06
Ekrano problemos rbscooby Graphics Cards & Monitoriai 2 Balandis 25, 2008 14:47
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.