![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hmm, technologija forget mano pusėje nebėra. turiu LG KG800, ir kai kada i Pristatymas jį ekrane bus balta arba eiti, arba užšaldyti, ir kai aš skaidrę žemyn ekrano liks balta, grįžti prie normalaus ar stuff up to spalvų dominuoja spalvos fone ir meniu bus rožinės arba žalios ir taip žinau, kad telefonas yra rausvos (pagrindinis vyriškumo simbolis), ir kad net juoda ar balta jo dar moteriškas, yeas Esu vaikinas ir ne aš ne gėjus. Anyway, kiekvienas turi kokių nors pasiūlymų (geriausia nemokama) būdus, kaip išspręsti šią problemą? James |
|
| |||
| |||
| I'm no telefono ekspertas, bet jis gali būti silpnas ryšys tarp ekrano ir faktinė valdybos telefonu. (nežinote, kaip ji vadinama) Girdėjau, žmonių su panašiomis problemomis, ir tai buvo nustatyta patikrinus jungtys. Jei nenorite, atidarykite telefoną ir patikrinti, galite jį grąžinti į parduotuvę, jei jis dar garantija. Jei ne, tada aš iš idėjos ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| I got it off draugas, ir jos gana senas. Aš atidarė jį ir patikrino visas jungtis ir viskas yra gerai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos po atsisiuntimo Animuoti ekrano užsklandos | nopcsavy | Windows "operacinės sistemos | 0 | 9 birželis 2009 12:32 |
| Linux Mint - Problemos su ekrano raiškos | phillipbooker08 | Linux & Alternative OS | 0 | 4 birželis 2009 18:52 |
| PAGALBA mėlynas ekranas! Ir daugiau problemų! | nukelemon | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 4 sausis 2009 10:22 |
| Blue Screen problemos | Satman858 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 24 | 4 rugpjūtis 2008 11:06 |
| Ekrano problemos | rbscooby | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Balandis 25, 2008 14:47 |
| Temos įrankiai | |
| |