rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

LG KG800 ekranie problemów.

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 października 2008, 04:05
Członek grupy

Default LG KG800 ekranie problemów.

hmm, technologii isnt już na mojej stronie. Mam LG KG800 i jeśli kiedykolwiek i przesuń ją na ekranie, albo zblednąć, lub zamrozić i kiedy i przesuń ją w dół ekranu pozostanie białe, wrócić do normalnego lub rzeczy się kolory więc dominować kolor w tle i menu będą różowe lub zielone

i tak wiem, telefon jest w kolorze różowym (ostateczny symbol męskości), a nawet w kolorze czarnym lub białym nadal jej kobiecości, yeas ja jestem facetem i nie jestem gejem.

Jakby ktoś ma jakieś sugestie (najlepiej bezpłatny) sposób, w jaki sposób rozwiązać ten problem?
James
Dołączone Miniatury
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17 października 2008, 04:23
Grupa dawcy

Ja nie jestem ekspertem telefon, ale może być słaby związek pomiędzy ekranem a rzeczywistą pokładzie telefonu. (nie wiesz co to nazywa) Słyszałem ludzi z podobnymi problemami, i została ustalona poprzez sprawdzenie połączeń. Jeśli nie chcesz, aby otworzyć telefon i to sprawdzić, można go z powrotem do sklepu, jeśli jest to jeszcze w ramach gwarancji. Jeśli nie, ja jestem z pomysłów ...
Old 17 października 2008, 04:42
Członek grupy

Mam ją znajomym, a jego dość stare. i otworzył go i sprawdzeniu wszystkich połączeń i wszystko jest w porządku.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.