![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
hmm, technologii isnt już na mojej stronie. Mam LG KG800 i jeśli kiedykolwiek i przesuń ją na ekranie, albo zblednąć, lub zamrozić i kiedy i przesuń ją w dół ekranu pozostanie białe, wrócić do normalnego lub rzeczy się kolory więc dominować kolor w tle i menu będą różowe lub zielone
i tak wiem, telefon jest w kolorze różowym (ostateczny symbol męskości), a nawet w kolorze czarnym lub białym nadal jej kobiecości, yeas ja jestem facetem i nie jestem gejem. Jakby ktoś ma jakieś sugestie (najlepiej bezpłatny) sposób, w jaki sposób rozwiązać ten problem? James |
|
|
|||
|
|||
|
Ja nie jestem ekspertem telefon, ale może być słaby związek pomiędzy ekranem a rzeczywistą pokładzie telefonu. (nie wiesz co to nazywa) Słyszałem ludzi z podobnymi problemami, i została ustalona poprzez sprawdzenie połączeń. Jeśli nie chcesz, aby otworzyć telefon i to sprawdzić, można go z powrotem do sklepu, jeśli jest to jeszcze w ramach gwarancji. Jeśli nie, ja jestem z pomysłów ...
|
|||
|
|||
|
Mam ją znajomym, a jego dość stare. i otworzył go i sprawdzeniu wszystkich połączeń i wszystko jest w porządku.
|