menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

LG KG800 obrazovky problémy.

Reply

Thread Tools
Old 17. októbra 2008, 04:05
Člen Skupina

Default LG KG800 obrazovky problémy.

hmm, technológie isnt o mojom boku už. Mám LG KG800 a keď niekedy aj posuňte ho až na obrazovku sa ísť buď biely, alebo mrazom a keď som ho snímku obrazovky zostane biely, vrátiť do normálu alebo veci do farby tak dominujú farby v pozadí a menu bude ružová alebo zelená

áno, a viem, že telefón je ružový (konečný symbol mužskost), a že dokonca v čiernej alebo bielej jeho stále žena, áno ja som chlap, a nie ja nie som gay.

Mimochodom, niekto má nejaké návrhy (najlepšie zadarmo) spôsoby, ako na to, ako to spravit?
James
Priložené miniatúry
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17. októbra 2008, 04:23
Darcu Skupina

Já jsem žiadny telefón expert, ale môže byť slabá súvislosť medzi obrazovkou a aktuálne doske telefónu. (Nie som si istý, čo je to nazýva) som počul od ľudí s podobnými problémami, a to bolo stanovené kontroly koncentrácii. Ak nechcete, aby váš telefón otvoriť a skontrolovať, mohli ste ju späť do obchodu, ak je to ešte v záruke. Ak nie, tak som mimo nápady ...
Old 17. októbra 2008, 04:42
Člen Skupina

Mám ho priateľa a jeho relatívne starý. I otvoril ju a skontrolovať všetky spoje a všetko je v pohode.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy po stiahnutí animované šetriče displeja nopcsavy Operačné systémy Windows 0 9. jún 2009 12:32
Linux mincovňa - problémy s Rozlíšenie obrazovky phillipbooker08 Linux & Alternatívne OS 0 4. júna 2009 18:52
NÁPOVEDA BLUE SCREEN! A ďalšie problémy! nukelemon Všeobecné Software Chat 2 4. január 2009 10:22
Modrá obrazovka Problémy Satman858 Všeobecné Software Chat 24 4. augusta 2008 11:06
Obrazovka problémy rbscooby Graphics Cards & Monitory 2 25. apríl 2008 14:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.