![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hmm, technológie isnt o mojom boku už. Mám LG KG800 a keď niekedy aj posuňte ho až na obrazovku sa ísť buď biely, alebo mrazom a keď som ho snímku obrazovky zostane biely, vrátiť do normálu alebo veci do farby tak dominujú farby v pozadí a menu bude ružová alebo zelená áno, a viem, že telefón je ružový (konečný symbol mužskost), a že dokonca v čiernej alebo bielej jeho stále žena, áno ja som chlap, a nie ja nie som gay. Mimochodom, niekto má nejaké návrhy (najlepšie zadarmo) spôsoby, ako na to, ako to spravit? James |
|
| |||
| |||
| Já jsem žiadny telefón expert, ale môže byť slabá súvislosť medzi obrazovkou a aktuálne doske telefónu. (Nie som si istý, čo je to nazýva) som počul od ľudí s podobnými problémami, a to bolo stanovené kontroly koncentrácii. Ak nechcete, aby váš telefón otvoriť a skontrolovať, mohli ste ju späť do obchodu, ak je to ešte v záruke. Ak nie, tak som mimo nápady ...
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Mám ho priateľa a jeho relatívne starý. I otvoril ju a skontrolovať všetky spoje a všetko je v pohode. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy po stiahnutí animované šetriče displeja | nopcsavy | Operačné systémy Windows | 0 | 9. jún 2009 12:32 |
| Linux mincovňa - problémy s Rozlíšenie obrazovky | phillipbooker08 | Linux & Alternatívne OS | 0 | 4. júna 2009 18:52 |
| NÁPOVEDA BLUE SCREEN! A ďalšie problémy! | nukelemon | Všeobecné Software Chat | 2 | 4. január 2009 10:22 |
| Modrá obrazovka Problémy | Satman858 | Všeobecné Software Chat | 24 | 4. augusta 2008 11:06 |
| Obrazovka problémy | rbscooby | Graphics Cards & Monitory | 2 | 25. apríl 2008 14:47 |
| Thread Tools | |
| |