мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

ЛГ КГ800 сцреен проблеме.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. октобар 2008, 04:05
Мембер Гроуп

хмм, технологија није на мојој страни више. Имам ЛГ КГ800 и кад сам икад слиде ит уп екрану ће ићи било бело, или замрзнути, а када сам га гурните екрану ће остати бело, вратите се нормалном ствари или се боје тако да доминирају боја у позадини и мени ће бити Ружица или зелене

Знам и да је телефон каранфил (крајњи симбол мушкост), те да су чак у црно или бело и даље својим женске, ыеас сам момак и не ја нисам гаы.

Аныуаы, било ко имати било који сугестија (по могућности бесплатно) начине како поправити ово?
Џејмс
Аттацхед Тхумбнаилс
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17. октобар 2008, 04:23
Донаторска Група

Ја сам не стручњак телефон, али то могао бити слаба повезаност између екрана и стварна заједница телефона. (не сигуран што се зове) сам чуо од људи са сличним проблемима, и то је био утврђени провере везе. Ако не желите да отворите телефон и проверите га, могли довести га натраг у дућан и ако то је још увек под гаранција. Ако не, онда ја сам ван од идеја ...
Old 17. октобар 2008, 04:42
Мембер Гроуп

добио сам га искључите пријатељ, а његова прилично стар. отворио сам га и провјерени сви портови и све је у реду.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц