![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хмм, технологија није на мојој страни више. Имам ЛГ КГ800 и кад сам икад слиде ит уп екрану ће ићи било бело, или замрзнути, а када сам га гурните екрану ће остати бело, вратите се нормалном ствари или се боје тако да доминирају боја у позадини и мени ће бити Ружица или зелене Знам и да је телефон каранфил (крајњи симбол мушкост), те да су чак у црно или бело и даље својим женске, ыеас сам момак и не ја нисам гаы. Аныуаы, било ко имати било који сугестија (по могућности бесплатно) начине како поправити ово? Џејмс |
|
| |||
| |||
| Ја сам не стручњак телефон, али то могао бити слаба повезаност између екрана и стварна заједница телефона. (не сигуран што се зове) сам чуо од људи са сличним проблемима, и то је био утврђени провере везе. Ако не желите да отворите телефон и проверите га, могли довести га натраг у дућан и ако то је још увек под гаранција. Ако не, онда ја сам ван од идеја ...
__________________ ХИ:) |
|
| |||
| |||
| добио сам га искључите пријатељ, а његова прилично стар. отворио сам га и провјерени сви портови и све је у реду. |