менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

LG KG800 проблем екрані.

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 жовтня 2008, 04:05
Член групи

Default LG KG800 проблем екрані.

Хм, хіба технологію на моєму боці більше. У мене є LG KG800, і коли я коли-небудь посуньте його вгору на екрані буде йти або білий, або заморозити, а коли я перемістити його вниз, на екрані залишиться білою, повернутися до нормального або затикати кольорів домінують такі кольори фону і Мене будуть рожеві або зелені

Та й я знаю, телефон рожевого (The Ultimate символом мужності), і що навіть у чорному або білому її ще жіночна, поіменне Я хлопець, і не я не гей.

В усякому разі, кого-небудь є пропозиції (бажано безкоштовні) способи про те, як це можна виправити?
Джеймс
Мініатюри
LG KG800 screen problems.-image110.jpg   LG KG800 screen problems.-image111.jpg   LG KG800 screen problems.-image112.jpg   LG KG800 screen problems.-image114.jpg  
Old 17 жовтня 2008, 04:23
Донор групи

Я не є експертом телефону, але вона може бути слабкою зв'язку між екраном і фактичним радою по телефону. (не впевнений, що це називається) я чув, людей з аналогічними проблемами, і це закріплено шляхом перевірки з'єднання. Якщо ви не хочете, щоб відкрити телефон і перевірити це, ви могли б принести його назад в магазин, якщо він все ще на гарантії. Якщо ні, то я з ідей ...
Old 17 жовтня 2008, 04:42
Член групи

Я отримав його від одного, і досить стара. Я відкрила його і перевірити всі з'єднання і все там в порядку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми після завантаження анімована заставка екрана nopcsavy Операційні системи Windows 0 9 червня 2009 12:32
Linux Mint - Проблема з роздільною здатністю екрана phillipbooker08 Linux & альтернативних ОС 0 4 червня 2009 18:52
ДОПОМОГА синій екран! І більше проблем! nukelemon General Software чат 2 4 січня 2009 10:22
Blue Screen Проблеми Satman858 General Software чат 24 4 серпня 2008 11:06
Екран проблем rbscooby Графічні карти & Монітори 2 25 квітня 2008 14:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.