![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хм, хіба технологію на моєму боці більше. У мене є LG KG800, і коли я коли-небудь посуньте його вгору на екрані буде йти або білий, або заморозити, а коли я перемістити його вниз, на екрані залишиться білою, повернутися до нормального або затикати кольорів домінують такі кольори фону і Мене будуть рожеві або зелені Та й я знаю, телефон рожевого (The Ultimate символом мужності), і що навіть у чорному або білому її ще жіночна, поіменне Я хлопець, і не я не гей. В усякому разі, кого-небудь є пропозиції (бажано безкоштовні) способи про те, як це можна виправити? Джеймс |
|
| |||
| |||
| Я не є експертом телефону, але вона може бути слабкою зв'язку між екраном і фактичним радою по телефону. (не впевнений, що це називається) я чув, людей з аналогічними проблемами, і це закріплено шляхом перевірки з'єднання. Якщо ви не хочете, щоб відкрити телефон і перевірити це, ви могли б принести його назад в магазин, якщо він все ще на гарантії. Якщо ні, то я з ідей ...
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Я отримав його від одного, і досить стара. Я відкрила його і перевірити всі з'єднання і все там в порядку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми після завантаження анімована заставка екрана | nopcsavy | Операційні системи Windows | 0 | 9 червня 2009 12:32 |
| Linux Mint - Проблема з роздільною здатністю екрана | phillipbooker08 | Linux & альтернативних ОС | 0 | 4 червня 2009 18:52 |
| ДОПОМОГА синій екран! І більше проблем! | nukelemon | General Software чат | 2 | 4 січня 2009 10:22 |
| Blue Screen Проблеми | Satman858 | General Software чат | 24 | 4 серпня 2008 11:06 |
| Екран проблем | rbscooby | Графічні карти & Монітори | 2 | 25 квітня 2008 14:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |