![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, искам да сменя моя компютър, защото мисля, че това е доста стар. Аз ще ви дам моя действителните характеристики на лаптопа и на другия. Край: Пакард Бел Easynote MX67 Intel Core Duo T2350 Системи Памет: 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Отиди NVidia GeForce 7400 (512MB) Hard Drive: 120GB 5400RPM SATA Цена: струва 800 € 3 или 4 години назад Кой ще купи: LG R510 Intel Core 2 Duo T5800 (2x2, 0Ghz, 2MB кеш, шина 800 MHz) NVidia GeForce 9300 256 MB, посветен 3,072 MB DDR2 + 2048 MB Robson 250GB твърд диск Течни охлаждане Цена: 649,60 € Какво мислите?, Аз трябва да го промените? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Течни охлаждане? Каквото и да е .... Той не може да бъде така.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз също съм объркана от 3,072 MB DDR2 + 2048 MB Robson.
| |||
| |||
| Robson е някакъв Intel Хипер Uber Мега овен, че магазините често използваните неща в флаш устройство и по този начин позволява достъп пъти по-бърза и по-малко HDD въртене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| О, така че е като кръстоска между SSD и RAM?