![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Eu sunt în căutarea de a cumpăra primul meu laptop. Stie cineva cu adevarat bun orice tranzacţii întâmplă la orice magazine on-line chiar acum? Singura specs ştiu Vreau sunt: -Orice versiune de Vista -Cel puţin 14 ", dar mai mare cu atât mai bine -Nimic în neregulă cu ea Acesta poate fi utilizat / OEM. Este, probabil, trebuie să fie, pentru că aş dori să-şi petreacă, de la cele mai multe, în jur de 400 dolari, dacă este posibil. În mai puţin, cu atât mai bine. În cazul în care este nerealistă, decât sa speram ca nu mai mult de 600 dolari. Stii de orice speciale sau tratează întâmplă acum? Mulţumesc Andrew |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arunca o privire la www.newegg.com pentru noi tranzacţii.
| |||
| |||
| Citat:
Multumesc, M-am uitat acolo, chiar acum. |
|
| |||
| |||
| Până în prezent, am comparat aceste ... sugestii? Sunt la noi laptop-uri. Acer aspire 7520-5757 laptop calculator - AMD Athlon ™ 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 1.8GHz, 802.11b / g WLAN, 1GB DDR2, 160GB HDD, DVDRW DL, 17 "WXGA +, Webcam, Windows Vista Home Premium, Open Box - $ 579.97 Acer TravelMate 5610-4836 Open Box Notebook PC - Intel Core Solo T1350 1.86GHz, Wireless 802.11a/b/g, 1GB DDR2, HDD 160GB, Dual Layer DVD-RW, 17 "WXGA +, Webcam integrat, Windows Vista Home Premium - $ 599.97 Acer aspire 7520-5757 laptop calculator - AMD Athlon ™ 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 1.8GHz, 802.11b / g Wireless, 1GB DDR2, 160GB HDD, DVDRW DL, 17 "WXGA +, Webcam, Windows Vista Home Premium - $ 599.99 Toshiba Satellite P205D-S7802 renovate Notebook PC - AMD Turion ™ 64 X2 Dual-Core Mobile TL-58 1.9GHz, 802.11b / g Wireless, 2 GB DDR2, 160GB HDD, 17 "WXGA +, DVDRW DL, Windows Vista Home Premium - $ 599.99 Toshiba Satellite P205-S7402 renovate Notebook PC - Intel Core 2 Duo T5250 1.5GHz, 802.11a/b/g Wireless, 2 GB DDR2, HDD 160GB, DVDRW DL, 17 "WXGA +, Windows Vista Home Premium - $ 649.97 (Reţineţi că ultimul este 50 dolari mai mult, asa ca eu sunt reticente despre asta, cu excepţia cazului în care există ceva mai bine despre asta) Edit: Poate cel de-al treilea de la ultima, pentru că este de fapt noi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ultima este de departe cel mai bun. Nimic nu poate bate un Core 2 Duo.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vista? Dont bother obţine Windows 7 sau un alt sistem de operare. Vista are multe lacune, chiar de a Windows XP este mai bine |
|
| |||
| |||
| Acest lucru nu este valabil la toate şi acest thread este de un an şi jumătate vechi.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |