![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам £ 550 да прекарат и аз се чудех какво мога да получа за моите пари и искат тя да бъде в състояние да играят приличен игри и др I Dont нещо против, ако това е ремонтирана, но никой не знае къде могат да получат добра от лаптоп? Благодаря много момчета ![]() ![]() Рос |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате да играете игри достойните получите плот, не £ 550 лаптопа ще.
| |||
| |||
| и не много добри игри нещо като командир и владей Tiberian Wars Той ще играе |
|
| |||
| |||
| Какво ще кажеш за Toshiba Satellite P100-434? Е, че всяко добро за £ 500? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще направи добре. В 7600 в тази резолюция ще направи добре. Добър намерите за тази цена.
|
| |||
| |||
| Добре благодаря Алекс Аз вероятно ще отиде за това, че един |
|
| |||
| |||
| Това не са най-доброто качеството на строителството, но да бъдем честни, това не са най-лошото било. Core 2 в 1.66ghz/667 FSB, 2GB RAM и 7600. Да, ще играя.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто не бъдат привлечени в по-новите игри, както можете да видите вероятно проблема.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ай да не може да победи, че артилерия за КИМВАМ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Underclocked GPU и предложения | redbullz | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Юни 2009 11:15 |
| Първи нов лаптоп нужда предложения | rmcclafl | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 2рото Sep 2008 23:20 |
| Предложения? | Jophen | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Юли 2008 02:43 |
| Всякакви предложения? | Влад | Общи Хардуер Чат | 13 | 7 Aug 2007 13:05 |
| Ранг предложения, моля ... | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 10 | 20 юли 2007 20:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |