![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 550 liber utrácet a já jsem si, co bych mohl dostat za své peníze, já chci, aby mohl hrát slušné hry atd. I dont mind, pokud je zrekonstruovaná ale někdo, kde bych mohl získat slušný laptop od? Thanks very much guys ![]() ![]() Ross |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud chcete hrát hry dostat slušné ploše, ne 550 liber laptop vůle.
| |||
| |||
| také není opravdu dobré hry něco jako velitele a Conquer Tiberian Wars To by mohlo hrát |
|
| |||
| |||
| Co si o Toshiba Satellite P100-434? Je to dobré pro všechny 500 liber? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že by to pěkně. 7600 k tomuto usnesení bude stačit. Dobré najít pro tuto cenu.
|
| |||
| |||
| Ok thanks alex Budu nejspíš jít, že jeden pak |
|
| |||
| |||
| To nemá nejlepší kvality konstrukce, ale byli spravedliví, to nemá ani nejhorší. Core2 na 1.66ghz/667 FSB, 2GB RAM a 7600. Jo, bude to hra.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prostě nelze přivedl na novější hry, jak můžete sami vidět pravděpodobně problém.
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ocasatý jste nemohli porazit, že pro dělostřelecké NOD |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Underclocked GPU a podněty | redbullz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. června 2009 11:15 |
| Získání nového notebooku potřebovat návrhy | rmcclafl | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 2. Září 2008 23:20 |
| Připomínky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. červenec 2008 02:43 |
| Jakýkoliv návrhy? | Vlad | Obecné Hardware Chat | 13 | 7. srpna 2007 13:05 |
| Rank návrhy prosím ... | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 10 | 20 července 2007 20:07 |
| Thread Nástroje | |
| |