![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω £ 550 για να περάσετε και αναρωτιόμουν τι θα μπορούσα να πάρω για το i τα λεφτά μου θέλω να είναι σε θέση να παίξετε παιχνίδια αξιοπρεπή κλπ. Ι dont μυαλό αν είναι ανακαινισμένο, αλλά κάνει κάποιος ξέρει πού θα μπορούσα να πάρω ένα αξιοπρεπές laptop από? Ευχαριστώ πολύ παιδιά ![]() ![]() Ross |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλετε να παίξετε παιχνίδια αξιοπρεπή πάρετε έναν υπολογιστή γραφείου, δεν £ 550 laptop θα.
| |||
| |||
| και δεν είναι πραγματικά καλό κάτι παιχνίδια όπως το διοικητή και Conquer Tiberian Wars Θα παίξει |
|
| |||
| |||
| Τι γίνεται με την Toshiba Satellite P100-434; Ότι είναι καλό για κάθε £ 500; ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα έκανε πολύ καλά. Το 7600 σε αυτό το ψήφισμα θα κάνει ωραία. Καλή βρείτε για την τιμή αυτή.
|
| |||
| |||
| Ok thanks alex Μάλλον θα πάμε για το ότι ένας από τότε |
|
| |||
| |||
| Δεν έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, δεν έχει ούτε το χειρότερο. Core2 σε 1.66ghz/667 fsb, 2GB RAM και το 7600. Ναι, θα παιχνίδι.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| απλά δεν πρέπει να παρασυρθούν και να τα νεότερα παιχνίδια, όπως μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| άι δεν μπορούσε να νικήσει το πυροβολικό για το NOD |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Underclocked GPU και Προτάσεις | redbullz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Ιουν 2009 11:15 |
| Getting νέο φορητό χρειάζεται υποδείξεις | rmcclafl | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 2ο Σεπ 2008 23:20 |
| Προτάσεις; | Jophen | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 22 Ιουλ 2008 02:43 |
| Όποιες προτάσεις; | Vlad | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 7 Αυγ 2007 13:05 |
| Κατάταξη προτάσεις παρακαλώ ... | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 10 | 20 Ιουλ 2007 20:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |