![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam 550 zł na wydatki i zastanawiałem się, co mogłem dostać za moje pieniądze i chcę, aby mógł grać godnej gry itp. I dont mind, jeżeli jest odnowiony, ale nie każdy wie, gdzie mógłbym dostać przyzwoity laptop od? Thanks very much guys ![]() ![]() Ross |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chcesz grać godnej gry się pulpit, nie £ 550 laptop będzie.
| |||
| |||
| well not really good coś gier takich jak Commander and Conquer Tiberian Wars Odegra ona |
|
| |||
| |||
| Co Toshiba Satellite P100-434? Czy to jakieś dobre za £ 500? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zrobi dobrze. 7600 w tej rezolucji będzie robić dobrze. Dobry znaleźć za tę cenę.
|
| |||
| |||
| Ok dzięki alex Prawdopodobnie będę go za to, że jeden |
|
| |||
| |||
| Nie ma najlepszą jakość budowy, ale aby być uczciwym, nie ma ani najgorsze. Core2 w 1.66ghz/667 FSB, 2GB RAM i 7600. Tak, to jest gra.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| po prostu nie dać się skusić do nowszych gier jak można sobie chyba widzi ten problem.
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| aye nie można pokonać, że artyleria NOD |