![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 550 libier utrácať a ja som si, čo by som mohol dostať za svoje peniaze, ja chcem, aby mohol hrať dôstojnú hry atď I dont mind, ak je zrekonštruovaná ale niekto, kde by som mohol získať slušný laptop od? Thanks very much guys ![]() ![]() Ross |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete hrať hry dostať slušné ploche, nie 550 libier laptop vôle.
| |||
| |||
| tiež nie je naozaj dobré hry niečo ako veliteľa a Conquer Tiberian Wars To by mohlo zohrávať |
|
| |||
| |||
| Čo si o Toshiba Satellite P100-434? Je to dobré pre všetkých 500 libier? ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Že by to pekne. 7600 k tomuto uznesenia bude stačiť. Dobré nájsť pre túto cenu.
|
| |||
| |||
| Ok thanks alex Budem nejspíš ísť, že jeden potom |
|
| |||
| |||
| To nemá najlepšiu kvalitu konštrukcie, ale boli spravodliví, to nemá ani najhoršie. Core2 na 1.66ghz/667 FSB, 2GB RAM a 7600. Jo, bude to hra.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jednoducho nemožno priviedol na novšie hry, ako môžete sami vidieť pravdepodobne problém.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| aye ste nemohli poraziť, že pre delostrelecké NOD |