![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Α, ενώ πίσω μου 17 "Mesh Powerview τετράδιο συσκευάζονται in. Κάποιος που ξέρει περισσότερα σχετικά με το υλικό από ό, τι μου είπε ότι ήταν είτε τη μητρική πλακέτα ή proccessor ότι είχε πάει στραβά. Θα dosn't εκκίνησης, αν και προσπάθησε havn't για λίγο επειδή η μπαταρία δεν έχει στη ζωή τους. Η ερώτησή μου είναι, μήπως αυτό proccessor δούμε καεί πρόωρα ή νεκροί ή w / e. Οι φίλοι μου σκέφτονται το κάνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακριβώς ό, τι απομένει από τη θερμική σύνθετες. Αν είναι καμένο out, ποιες είναι οι πιθανότητες ότι οτιδήποτε άλλο θα λειτουργήσει, και μπορεί να είναι σε θέση να θέσει ένα νέο proccessor σε αυτό και να το λειτουργεί; Είμαι μαντέψουν αν είναι η μητρική πλακέτα τότε είναι μια χαμένη υπόθεση. Συγγνώμη για το συμπαγές των φωτογραφιών .. ![]() ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Wisey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επεξεργαστές σπάνια αποτύχει, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένος αναφορικά με τα συμπτώματα πριν από την αφαίρεση.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καραμελοποιημένη DVD Δεν Παρουσίαση των δεδομένων; | paveyard | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 3η Ιουλ 2009 03:27 |
| Να αντικαταστήσει ή να μην; Intel Pentium 4 Ht Μητρικές και Proccessor | sajasio | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 24 Φεβ 2009 23:11 |
| Κάρτα πταίσμα; | Ozzie82 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 6 Δεκ 2008 12:32 |
| Dont αγοράζουν υπολογιστές ματιών | ken979 | Γενική Συζήτηση Hardware | 29 | 29 Μαρ 2008 12:10 |
| X800 pro Fault; | yoyoyo98 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 31 Ιαν 2008 00:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |