![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Egy ideje vissza a 17 "Hálószembőség Powerview notebook csomagolják be valaki, aki többet tud a hardver, mint mondtam én azt sem az alaplap, vagy proccessor, ami elromlott. A dosn't indul, bár havn't próbáltam egy kicsit mivel az akkumulátor nincs élet whatsoever. A kérdésem az, ez proccessor nézd leégett, vagy meghaltak, vagy w / e. Barátaim hiszem igen, de nem vagyok biztos abban, hogy csak mi marad a termikus vegyület. Ha úgy égetik el, mi az esélye, hogy minden mást fog működni, és azt lehet tudni, hogy egy új proccessor benne, és hogy ez működik? Én vagyok kitalálni, ha az alaplap, akkor ez egy elveszett ügy. Elnézést a tömörség a kép .. ![]() ![]() Thanks in advance, Wisey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Processzorok ritkán nem is egy kicsit pontosabban a tünetek előtt részek eltávolítására.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Leégett DVD adat nem jelenik meg? | paveyard | Drives & Removable Media | 3 | 3. július 2009 03:27 |
| Helyére vagy Nem? Intel Pentium 4 Ht alaplap és Proccessor | sajasio | Általános fémáru Chat | 16 | 24. február 2009 23:11 |
| Kártya vétkes? | Ozzie82 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 6. december 2008 12:32 |
| Ne vásároljon szembőség számítógépek | ken979 | Általános fémáru Chat | 29 | 29. március 2008 12:10 |
| X800 pro hiba? | yoyoyo98 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 31. január 2008 00:40 |
| Téma eszközök | |
| |