![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| A zatiaľ čo späť môj 17 "notebook Mesh Powerview zabaleno palcov Niekoho, kto vie viac o hardvér, ako som povedal mi, že bol buď základnú dosku alebo proccessor aby šiel zle. Je dosn't boot, i keď som sa pokúsil havn't to na chvíľu pretože batérie nemá v živote vôbec. Moja otázka je, to proccessor hľadať zápalné alebo mŕtvych alebo w / e. Moji priatelia myslia, že áno, ale nejsem jistý, ak je to presne to, čo zostane z tepelných zlúčeniny. Ak je zápalné von, aké sú šance, že všetko bude fungovať, a ja som mohol dať nový proccessor v ňom a dostať to funguje? I'm hádať, ak je na doske potom je to zbytočná námaha. Omlouvám se za masivnost na fotky .. ![]() ![]() Thanks in advance, Wise |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Procesory zriedka zlyhá, môžete byť konkrétnejší s príznakmi pred odstránením časti.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pálený DVD nezobrazuje dát? | paveyard | Drives & Removable Media | 3 | 3. júla 2009 03:27 |
| Ak chcete nahradiť, alebo nie? Intel Pentium 4 HT Motherboard a Proccessor | sajasio | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 24 február 2009 23:11 |
| Karty na vine? | Ozzie82 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 6. december 2008 12:32 |
| Dont kúpiť ok počítačov | ken979 | Všeobecné Hardware Chat | 29 | 29. marca 2008 12:10 |
| Zlomová pre X800? | yoyoyo98 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. január 2008 00:40 |
| Thread Tools | |
| |