![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| А док је повратак мојој 17 "месх Поуервиеу Беленжица паковане у. Неко ко зна више о хардверу него што ми је рекао да је било на матичној плочи или проццессор који је отишао у криву. То досн'т боот, иако сам га покушао хавн'т за неко време јер је батерија нема живота у који год. Моје питање је, чини овај проццессор изгледати прегорен оут или мртви или у / е. Моји пријатељи мисле да не, ипак Им 'не сигуран ако то је само оно што остане од термалних сложена. Ако је изгорио оут, шта су шансе да ће радити све остало, и ја могли ставити нови проццессор у њој раде и добити то? И'м гуессинг ако је матична плоча онда је изгубио узрок. Нажалост о масивност у сликама .. ![]() ![]() Тханкс ин адванце, Уисеы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесори ретко успети, што си ти може бити конкретнија са симптомима пре уклањања делова.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спаљена ДВД не приказује податке? | павеыард | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 3. јула 2009 03:27 |
| Да бисте заменили или не? Интел ® Пентиум ® 4 ХТ Процесори и Проццессор | сајасио | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 24 фебруар 2009 23:11 |
| На картици? Тите? | Оззие82 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 6 децембар 2008 12:32 |
| Донт купите рачунара месх | кен979 | Генерал Хардуаре Цхат | 29 | 29 март 2008 12:10 |
| Кс800 про? Тите? | ыоыоыо98 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 31 јануар 2008 00:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |