![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Через деякий час тому моя 17 "Mesh Powerview Ноутбук упакований дюйма хто знає більше про обладнанні, що я розповів мені, що це або плати або proccessor, що пішло не так. Вона dosn't завантаження, хоча я намагався Havn't її на час тому що акумулятор не має в житті взагалі. Моє питання, чи означає це proccessor подивитися згорів або мертвим або W / E. Мої друзі вважають це так, але я не впевнений, що це саме те, що залишки термопасти. Якщо він згорів, які шанси, що все інше буде працювати, і я міг би поставити новий proccessor в ньому і отримати його роботи? Я вгадую, якщо воно є материнська плата то це безнадійна справа. Прошу вибачення за масивності фотографії .. ![]() ![]() Спасибо заранее, Wisey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Процесор рідко зазнають невдачі, чи можете ви бути більш конкретними симптомами до видалення частин.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Burned DVD Чи не зазначенням даних? | paveyard | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 3 липня 2009 03:27 |
| Щоб замінити чи ні? Intel Pentium 4 HT плат і Proccessor | sajasio | Генеральний обладнання чат | 16 | 24 лютого 2009 23:11 |
| Карти винен? | Ozzie82 | Графічні карти & Монітори | 5 | 6 грудня 2008 12:32 |
| Dont купити сітку комп'ютери | ken979 | Генеральний обладнання чат | 29 | 29 березня 2008 12:10 |
| X800 Pro винен? | yoyoyo98 | Графічні карти & Монітори | 1 | 31 січня 2008 00:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |