![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз търся добър Малък лаптоп, като размерът на "EEE PC", но аз още не съм сигурен, че искам да вилица над парите за него, докато не намерите това, което другите мини лаптопи са там. моля включете връзки, а не само нови, но по-стари модели, както и (аз съм планира да си сложа Linux на него във всеки случай). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Давам това изстрел.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Единственото въглероден споменатите изглежда добре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Цитат: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И най-малко за 50-LOL.
|
| |||
| |||
| Можете да платите за това, което и че е проклет евтини LOL Идеално за някого, без интерес към игрите Да на едро, но те вероятно ще се продават някъде за $ 150 + всяка
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| и аз ще трябва да купя 50 защото aparently му изисква да купуват. Благодаря ви все пак. |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен, ако вече сте го закупили (probabbly), но си погледна Vodoo на завистта 133? Те просто започна превоз на хора, са предварително подредени и те са SA-weet! Някой да чакат по един?? Търся някой потребител ревюта .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Имам нужда от лаптоп, който има малък екран почти като decient sised трудно покриват книга. така че е лесно да се изпълняват в моя джоб и карго панталони (поради своята половина размера на парче хартия от принтера. Аз не искам да отида за джобни компютри поради това не мога да се свържете уеб камера или плискам диск или нещо подобно, които изискват водачите и такива. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп Vs Mini ITX | robina80 | Общи Хардуер Чат | 9 | 11-ти септември 2009 година 11:02 |
| Mini ITX дело | robina80 | Случаи & Power Доставки | 1 | 10-ти септември 2009 година 13:01 |
| Lokking да купя Мини ... | Джими Шапка | Изключено Тема Дискусия | 6 | 12 Авг 2008 05:46 |
| Изграждане на мини Pc | DAllmon | Общи Хардуер Чат | 4 | 3 Aug 2008 05:34 |
| Outlook търсене и разширено търсене не работи (опита за възстановяване на индекса) | Psychotron | Офис Suites & Приложения | 1 | 16-то Jul 2008 19:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |