![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem hledal dobré Malý notebook, jako je velikost "Eee PC", ale já jsem ještě určitě chci vysázet peníze na to, až najdu to, co ostatní mini notebooky jsou tam. prosím, obsahuje odkazy a to nejen nových, ale i starší modely (i am plánování aby můj linux na tom stejně). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dát tento šanci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jedné uhlíku uvedené vypadá dobře |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citace: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A minimálně řádově 50 lol.
|
| |||
| |||
| Dostaneš, co si zaplatit a to je zatraceně levná lol Ideální pro někoho, bez zájmu o hraní Jo velkoodběratele, ale budou pravděpodobně někde v prodeji za $ 150 + každý
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| a budu muset koupit 50, protože aparently potřebné ke koupi. Děkuji ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, pokud jste již zakoupili (probabbly), ale vypadalo, že si na to Vodoo Envy 133? Právě začala lodní doprava lidí pre-objednal a jsou sa-weet! Každého, čeká na jednom? Hledám nějaké uživatelské recenze .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Potřebuji notebook, který má malý displej skoro jako decient sised pevný kryt knihy. Tímto způsobem lze snadno přepravovat náklad v mé kapse kalhot a (protože její poloviční velikost kus papíru tiskárnou. Nechci jít na pocket PC díky že nemohu připojit web kameru, nebo šplouchat řídit nebo cokoli, co vyžaduje ovladače a podobně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Vs Mini ITX | robina80 | Obecné Hardware Chat | 9 | 11.září 2009 11:02 |
| Mini ITX Věc | robina80 | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 10.září 2009 13:01 |
| Lokking koupit Mini ... | Jimmy Hat | Vypnout Téma diskuze | 6 | 12. Srpen 2008 05:46 |
| Budova A Mini Pc | DAllmon | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. srpna 2008 05:34 |
| Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu) | Psychotron | Office & Aplikace | 1 | 16. červenec 2008 19:22 |
| Thread Nástroje | |
| |