![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω ένα καλό Μικρό φορητό υπολογιστή, όπως το μέγεθος της "Eee PC" αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος θέλω στο πιάτο πάνω από τα χρήματα για αυτό μέχρι να βρω τι άλλο μίνι φορητοί είναι εκεί έξω. παρακαλούμε να συμπεριλάβει συνδέσεις και δεν αφορά μόνο νέα αλλά και μεγαλύτερα μοντέλα (Είμαι σχεδιάζει να θέσει σε linux μου ούτως ή άλλως). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δίνω αυτό ένα στιγμιότυπο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Η μία του άνθρακα που φαίνεται καλό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και ένα ελάχιστο τάξης του 50 lol.
|
| |||
| |||
| Παίρνετε τι πληρώνετε για και ότι είναι καταραμένο φθηνή lol Ιδανική λύση για κάποιον που δεν ενδιαφέρονται για gaming Ναι, αλλά χονδρικής, θα είναι πιθανότατα για την πώληση κάπου για κάθε $ 150 +
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| και θα πρέπει να αγοράσουν το 50 επειδή aparently που απαιτείται για την εξαγορά. Ευχαριστώ πάντως. |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι εάν έχετε ήδη αγοράσει (probabbly), αλλά έχετε εξεταστεί Vodoo του Envy 133; Μόλις άρχισε να ναυτιλίας άνθρωποι έχουν προ-παραγγείλει και είναι αε-weet! Κανείς να περιμένει σε ένα? Ψάχνω για κάποια σχόλια χρηστών .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Θέλω ένα laptop που έχει μια μικρή οθόνη σχεδόν όπως ένα σκληρό decient sised καλύπτει το βιβλίο. αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να φέρει στην τσέπη του παντελονιού μου και το φορτίο (γιατί το ήμισυ του μεγέθους του ένα κομμάτι χαρτί εκτυπωτή. Δεν θέλω να πάω για ένα Pocket PC λόγω ότι δεν μπορώ να συνδέσετε ένα web cam ή ραντίζω οδήγησης ή οτιδήποτε που απαιτούν από τους οδηγούς και τέτοια. |