![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam obličje za dobar laptop poput malih veličina "eee PC", ali nisam još siguran želim račvanju nad novac za nju dok ne pronađete ono što drugi mini laptop su vani. molimo uključite linkove, a ne samo nove, nego stariji modeli, ali (i ja planiram staviti moj linux na njemu anyway). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dati ovo jedan metak.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jedno ugljika spominje izgleda dobro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Quote: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I minimalnu narudžbu od 50 lol.
|
| |||
| |||
| Quote:
Savršen za nekoga bez interesa za gaming Da, ali veleprodaja, oni će vjerojatno biti u prodaji negdje za $ 150 + svaki
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| a ja ću morati kupiti 50 jer aparently njegove potrebni za kupovinu. Hvala vam što ste ipak. |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni, ako ste već kupili (probabbly), ali da li ste pogledali Vodoo's Envy 133? Oni su tek počeli da se ljudi imaju kupac unaprijed naručili i one su sa-weet! Bilo tko čeka na jednom? Im 'obličje za neki korisnik recenzije .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Trebam laptop koji ima mali ekran gotovo kao decient sised teško pokriti knjigu. na taj način lako se nose u mom džepu hlača i cargo (zbog njegove veličine pola komad papira pisač. Ne želim ići na Pocket PC, zbog koje ne mogu povezati web cam ili šljapkati disk ili bilo koji zahtijevaju drivere i takvih. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop vs Mini ITX | robina80 | General Hardware Chat | 9 | 11 rujan 2009 11:02 |
| Mini ITX Case | robina80 | Cases & Power Supplies | 1 | 10 rujan 2009 13:01 |
| Lokking kupiti Mini ... | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 6 | 12. kolovoz 2008 05:46 |
| Izgradnja Mini PC | DAllmon | General Hardware Chat | 4 | 3. kolovoz 2008 05:34 |
| Outlook pretragu i napredno pretraživanje ne radi (pokušao remontovanje indeksa) | Psychotron | Office & Applications | 1 | 16. srpnja 2008 19:22 |
| Thread Tools | |
| |