![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחפש טוב כמו מחשב נייד קטן בגודל של "Eee PC" אבל אני עדיין לא בטוח שאני רוצה את הכסף על פני הסתעפות על זה עד שאני מוצא את מה אחר מיני מחשבים ניידים הם בחוץ. נא לכלול קישורים, ולא רק חדשות אלא גם מודלים ישנים יותר (אני מתכנן לשים את לינוקס על זה בכל מקרה). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לתת זה זריקה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה הזכיר פחמן נראה טוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| ציטוט: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וכן מינימום הזמנה של 50 LOL.
|
| |||
| |||
| אתה מקבל מה שאתה משלם עבור וכי הוא זול לעזאזל LOL מושלם עבור מישהו ללא שום אינטרס Gaming כן סיטוני אבל, הם כנראה להיות איפשהו על מכירה עבור כל $ 150 +
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| ואני יהיה חייב לקנות 50 כי aparently את הנדרש כדי לקנות. תודה בכל זאת. |
|
| |||
| |||
| לא בטוח אם יש לך כבר נרכשו (probabbly) אבל יש לך הסתכל Vodoo של 133 מקנא? הם רק התחילו משלוח לאנשים יש להזמין מראש והם sa-weet! מישהו מחכה על אחת?? אני מחפש קצת ביקורות המשתמש .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| אני צריך מחשב נייד בעל מסך קטן כמעט כמו decient sised הספר כריכה קשה. ככה זה קל לשאת בכיס המכנסיים שלי מטען ו (כי את החצי את גודל פיסת נייר מדפסת. אני לא רוצה ללכת עבור Pocket PC, בגלל שאני לא יכול להתחבר אינטרנט או פקה plash כונן או כל דבר שדורשים הנהגים וכזאת. |