![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ieškau gero Mažas nešiojamasis kompiuteris, kaip ir "Eee PC", bet aš dar tikrai norėčiau šakės daugiau pinigų už tai kol rasiu kas kita Mini nešiojamieji kompiuteriai yra ten dydis. Prašome pateikti nuorodas, o ne tik nauja, bet senesni modeliai taip pat (aš planuoju, kad mano linux vis tiek). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duoti šitas ugnis.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vienas anglies paminėti gerai atrodo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Citata: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir minimalus, kad 50 lol.
|
| |||
| |||
| Citata:
Idealiai tinka kažkas be jokių žaidimų palūkanų Taip didmeninės prekybos, bet jie tikriausiai bus parduodamas kažkur už $ 150 + kiekvienas
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| ir aš turiu pirkti 50, nes aparently jos reikia pirkti. Ačiū nors. |
|
| |||
| |||
| Nesate tikras, ar Jūs jau įsigijote (probabbly), bet jūs pažvelgė 133 Voodoo Envy's? Jie tik prasidėjo laivybos žmonės iš anksto užsakyta ir jie sa-weet! Bet kas laukia viena? I'm looking for kai vartotojas atsiliepimus .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Man reikia laptopo, kad yra mažas ekranas beveik kaip decient žė Hard Cover knyga. Tokiu būdu galima lengvai atlikti mano kišenėje ir krovinių pants (nes jo pusę spausdintuvo popieriaus lapo dydžio. I don't wanna go for Pocket PC, nes, kad aš negaliu prisijungti web-kamerą arba balutė vairuoti ar nieko, kad reikia vairuotojų ir tokių. |