![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I am looking for a good Mały laptop jak rozmiar z "EEE PC", ale nie jestem jeszcze, czy chcę widelec nad pieniądze na to aż mi się to, co inne mini laptopy są tam. proszę zawierać linki, a nie tylko nowych, ale także starsze modele (ja planuje umieścić mój linux w it anyway). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dać to strzału.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jedynym węgla wymienionych wygląda dobrze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Cytat: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I minimalną rzędu 50 lol.
|
| |||
| |||
| You Get What You zapłacić za to potępiać i tanie lol Idealny dla kogoś bez odsetek w grach Tak hurtowych, ale one będą prawdopodobnie na sprzedaż gdzieś za każdy $ 150 +
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| i będę musiał kupić 50 ponieważ aparently wymagane kupić. Dziękujemy though. |
|
| |||
| |||
| Nie masz pewności, jeśli masz już zakupione (probabbly), ale Pan spojrzał na Vodoo's Envy 133? Właśnie rozpoczęła się wysyłka do osób, które wstępnie są sortowane i sa-weet! Ktoś czeka na jednym? I'm looking for niektórych użytkowników opinii .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| I need a laptop, który ma mały ekran prawie jak decient sised twarda okładka książki. w ten sposób łatwo jest przeprowadzić w mojej kieszeni spodni i ładunku (ponieważ jej połowę wielkości kawałek papieru drukarki. Nie chcę pójść na Pocket PC z powodu, że nie mogę podłączyć kamery internetowej lub bryzg dysk lub cokolwiek, które wymagają sterowników i takie. |