![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Caut un laptop mic ca dimensiune a "Eee PC", dar eu nu sunt încă sigur că vreau să plăti banii pentru el pana gasesc ce alte mini laptop-uri sunt acolo. Vă rugăm să includă link-uri şi nu numai noi, ci şi modele mai vechi (i-am de gând să-mi pun linux pe ea, oricum). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da acesta o sansa.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cel de carbon menţionate arată bine |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Citat: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şi, pentru un minim de 50 de lol.
|
| |||
| |||
| Citat:
Perfect pentru cineva cu nici un interes în a jocurilor Da, dar cu ridicata, acestea vor fi probabil undeva la vânzare pentru suma de $ 150 + fiecare
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| si eu va trebui să cumpere 50 deoarece aparently său obligaţia de a cumpăra. Mulţumesc, totuşi. |
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur dacă aveţi deja achiziţionate (probabbly) dar s-au te-ai uitat la Vodoo de invidie 133? Ei doar la inceput de transport maritim de persoane au pre-comandat şi acestea sunt sa-weet! E cineva de aşteptare, pe de o?? Caut utilizator unele revizuiri .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Am nevoie de un laptop care are un mic ecran, aproape ca un decient sised greu acoperi carte. că modul în care este uşor să-mi poarte în pantaloni de marfă şi de buzunar (pentru că jumătate din dimensiunea ei dintr-o bucată de hârtie de imprimantă. Nu vreau să plec pentru un Pocket PC din cauza ca nu pot conecta un web cam sau o plescăit conduce vehicule sau de care au nevoie de nimic, iar astfel de drivere. |