![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já jsem hledal dobré Malý notebook, ako je veľkosť "Eee PC", ale já jsem ještě určite chcem vopred peniaze na to, až nájdem to, čo ostatní mini notebooky sú tam. prosím, obsahuje odkazy a to nielen nových, ale aj staršie modely (i am plánovanie aby môj linux na tom rovnako). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dať tento šancu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jednej uhlíka uvedené vyzerá dobre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Citácia: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A minimálne rádovo 50 lol.
|
| |||
| |||
| Dostaneš, čo si zaplatiť a to je zatraceně lacná lol Ideálne pre niekoho, bez záujmu o hranie Jo veľkoodberateľov, ale budú pravdepodobne niekde v predaji za $ 150 + každý
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| a budem musieť kúpiť 50, pretože aparently potrebné ku kúpe. Děkuji hoci. |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, ak ste už zakúpili (probabbli), ale vyzeralo, že si na to Vodo Envy 133? Práve začala lodná doprava ľudí pre-objednal a sú sa-weet! Každého, čaká na jednom? Hľadám nejaké užívateľské recenzia .... http://www.thenextbench.com/hpg/blog?blog.id=hpblog |
|
| |||
| |||
| Potrebujem notebook, ktorý má malý displej skoro ako decient sised pevný kryt knihy. Týmto spôsobom možno ľahko prepravovať náklad v mojej vrecku nohavíc a (pretože jej polovičná veľkosť kus papiera tlačiarňou. Nechcem ísť na pocket PC vďaka že nemôžem pripojiť web kameru, alebo šplouchat riadiť alebo čokoľvek, čo si vyžaduje ovládače a podobne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop Vs Mini ITX | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 11.září 2009 11:02 |
| Mini ITX Vec | robina80 | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 10.září 2009 13:01 |
| Lokking kúpiť Mini ... | Jimmy Hat | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 12. August 2008 05:46 |
| Budova A Mini Pc | DAllmon | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. augusta 2008 05:34 |
| Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe) | Psychotron | Office & Aplikácie | 1 | 16. júl 2008 19:22 |
| Thread Tools | |
| |