![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам хандсоме за добар лаптоп попут малих величина "Еее ПЦ", али нисам још сигуран желим рачвању над новац за њу док не пронађете оно што други мини лаптоп су вани. молимо укључите линкове, а не само нове, него старији модели, али (и ја планирам ставити мој Линукс на њему Аныуаы). |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дати ово један метак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Једно угљеника спомиње изгледа добро |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Куоте: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И минималну наруџбину од 50 лол.
|
| |||
| |||
| Куоте:
Савршен за некога без интереса за гаминг Да, али велепродаја, они ће вероватно бити у продаји негде за $ 150 + сваки
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| а ја ћу морати купити 50 јер апарентлы његове потребни за куповину. Хвала вам што сте ипак. |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни, ако сте већ купили (пробабблы), али да ли сте видели водо'с Енвы 133? Они су тек почели да се људи имају купац унапред наручио и оне су са-уеет! Било ко чека на једном? Им 'хандсоме за неки корисник рецензије .... хттп://ууу.тхенекстбенцх.цом/хпг/блог?блог.ид=хпблог |
|
| |||
| |||
| Требам лаптоп који има мали екран готово као дециент сисед тешко покрити књигу. на тај начин лако се носе у мом џепу панталоне и царго (због његове величине пола комад папира штампач. Не желим ићи на Поцкет ПЦ, због које не могу повезати уеб цам или шљапкати диск или било који захтевају дривер и таквих. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп вс мини ИТКС | робина80 | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 11. Јул 2009 11:02 |
| Мини ИТКС случаја | робина80 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 10. Јул 2009 13:01 |
| Локкинг купити Мини ... | Јиммы Хат | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 12 аугуст 2008 05:46 |
| Изградња Мини ПЦ | ДАллмон | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 3 аугуст 2008 05:34 |
| Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса) | Псыцхотрон | Оффице & Апплицатионс | 1 | 16. јула 2008 19:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |