![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| (Първо място, Надявам се това да е в правото catergory ако не съжалявам) Хей момчета, В момента съм в момента търси в средата на лаптопа диапазон, който ще бъде в състояние да я харесва на WoW а може би и "Властелинът на пръстените Онлайн за да даде тласък на .. Като почти компютър неграмотни Имам обаче намерени две разумни цени лаптопите, които изглежда, че имат сходни спецификации и аз се чудех, която ще бъде най-добрият залог, за да тече по-горе игри на разумна настройка или дори на всички? Ако те могат да използват както игри какви настройки да мислите, че те могат да се оттласнем? Acer Aspire 7720G Процесор - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (инсталиран) / 4 GB (макс.) - DDR2 SDRAM (2 х 1 GB) * Твърд диск - 2 х 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 об. / мин Операционна система - Microsoft Windows Vista Home Premium * Екран - 17 "TFT 1440 х 900 (WXGA +) - 24-битов (16,7 милиона цвята) * Оптично устройство - DVD ± RW (+ R Double Layer) / DVD-RAM - интегрирани * Графика - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Или Процесор - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (инсталиран) 4 GB (макс) - DDR2 SDRAM * Твърд диск - 250 GB Операционна система - Microsoft Windows Vista Home Premium * Екран - 15.4 на TFT активна матрица 1280 х 800 24-битов (16,7 милиона цвята) * Оптично устройство - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Graphics - ATI Mobility Radeon HD 3470 Всяко Помощ ще бъде много оценявам! Много благодаря, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих казал, втората ще играят на игри, по-добър от първия, тъй като той прилича на първо не са специална графична карта (за разлика от мобилността на ATI HD 3470 на другата) обаче може да ти стълб на минималните очила за игри ? Тогава трябва да бъде в състояние да видим дали ще ги играя на достойни условия на настройките.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Силно помисли само закупуване на работния плот. Вие сте жертва живота на батерията, за ъпгрейд, пренасяне и изпълнение / $, когато повечето от времето, най-вероятно дори няма да бъде близо до безжичен избухлив, което обикновено безполезен за MMORPGs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали .79 А Differance в Лаптоп Power Suplies върху моя лаптоп? | Haun | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-ви ноември 2009 год. 20:55 |
| Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп | navnut | В мрежа, модеми & VoIP | 24 | 12 април 2009 07:14 |
| Лаптоп за охлаждане, докато в лаптоп чанта | pest79456 | Лаптопи, Mobiles & текст | 8 | 30 декември 2008 година 18:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |