![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| (Za prvé, tato naděje je v pravém catergory pokud ne sorry) Ahoj kluci, V okamžiku, kdy jsem v současné době hledá v polovině-řady notebooků, které se budou moci spustit, jako je WoW a možná i Lord of the Rings Online na push .. Být téměř počítačové negramotní jsem však nalezl dvě cenově laptopy, které se zdá, že mají podobné parametry, a byl jsem přemýšlel, která by byla nejlepší sázku spustit nad her na rozumné nastavení, nebo dokonce vůbec? Pokud si můžete spustit buď nastavení hry, co si myslíte, že by se mohla tlačit? Acer Aspire 7720G * Procesor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1,5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (instalovaný) / 4 GB (max.) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Pevný disk - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 ot / min * Operační systém - Microsoft Windows Vista Home Premium * Obrazovka - 17 'TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16,7 mil. barev) * Optická mechanika - DVD ± RW (+ R dvouvrstvý) / DVD-RAM - integrovaná * Grafika - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Nebo * Procesor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dvou-jádrové * RAM - 4 GB (instalovaný) 4 GB (max.) - DDR2 SDRAM * Pevný disk - 250 GB * Operační systém - Microsoft Windows Vista Home Premium * Obrazovka - 15,4 v aktivní maticí TFT 1280 x 800 24-bit (16,7 mil. barev) * Optická mechanika - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Pomoci by bylo velmi ocení! Mnoho díků, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekl bych, že druhý bude hrát hry, lépe než dříve, jak to vypadá, že první nemá specializované grafické kartě (na rozdíl od ATI mobility HD 3470 na druhé straně jeden) ale mohl byste post minimální specifikace pro tuto hry ? I poté by měl být schopen zjistit, jestli by to hrát je na slušné nastavení.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodně zvážit právě koupi počítače. Jste obětovat životnost baterie, modernizovatelnost, přenositelnost a výkon / $, když většinu času budete pravděpodobně nebude ani být poblíž bezdrátové hotspot, což je všeobecně k ničemu pro MMORPGs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bude ,79 Differance v Laptop Power WIFI vliv na moji notebooku? | Haun | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook | navnut | Sítě, Modemy & VoIP | 24 | 12. dubna 2009 07:14 |
| Laptop chlazení, laptop, zatímco v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. Prosinec 2008 18:39 |
| Thread Nástroje | |
| |