![]() |
|
| |||
| |||
| (Κατ 'αρχάς, η ελπίδα αυτή είναι προς τη σωστή catergory αν δεν συγγνώμη) Γεια σου ρε παιδιά, Αυτή τη στιγμή είμαι σήμερα εξετάζει ένα φάσμα μέσα του φορητού υπολογιστή που θα είναι σε θέση να εκτελέσετε το WoW του αρέσει και ίσως και Lord of the Rings Online σε push .. Είναι σχεδόν υπολογιστής αναλφάβητος Έχω όμως βρέθηκαν δύο λογικές τιμές φορητούς υπολογιστές που φαίνεται να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και Αναρωτιόμουν που θα ήταν το καλύτερο στοίχημα για τη λειτουργία του παραπάνω παιχνίδια σε μια λογική ρύθμιση ή ακόμα και σε όλα; Αν μπορεί να λειτουργήσει είτε παιχνίδια ρυθμίσεις τι νομίζεις ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να ωθήσει; Acer Aspire 7720G * Processor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (εγκατεστημένη) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Hard Drive - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5.400 rpm * Operating System - Microsoft Windows Vista Home Premium * Οθόνη - 17 "TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16,7 εκατομμύρια χρώματα) * Optical Drive - DVD ± RW (+ R διπλής στρώσης) / DVD-RAM - ενσωματωμένη * Graphics - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Ή * Processor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (εγκατεστημένη) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Hard Drive - 250 GB * Operating System - Microsoft Windows Vista Home Premium * Οθόνη - 15.4 TFT ενεργού μήτρας σε 1280 x 800 24-bit (16,7 εκατομμύρια χρώματα) * Optical Drive - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Graphics - ATI Mobility Radeon HD 3470 Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή! Πολλές ευχαριστίες, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα έλεγα ότι ο δεύτερος θα παίξει τα παιχνίδια καλύτερα από το πρώτο, όπως φαίνεται ότι η πρώτη δεν έχει μια ειδική κάρτα γραφικών (σε αντίθεση με την κινητικότητα ATI HD 3470 για το άλλο), ωστόσο, θα μπορούσε να σας μετά τις ελάχιστες προδιαγραφές για την εν λόγω παιχνίδια ; τότε θα πρέπει να είναι σε θέση να δει αν θα παίξει για την αξιοπρεπή τους ρυθμίσεις.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απόλυτα εξετάσει μόνο την αγορά ενός desktop. Είσαι θυσιάζοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ευκολία αναβάθμισης, της φορητότητας και επιδόσεων / $, όταν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ενδεχομένως να μην είναι καν κοντά σε ένα ασύρματο hotspot, με αποτέλεσμα να είναι γενικά άχρηστο για MMORPGs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θα ένας .79 Α Differance στο Laptop Power Suplies επηρεάζω μου Laptop; | Haun | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1 Νοεμβρίου 2009 20:55 |
| Προβλήματα με τη σύνδεση 360 Laptop για Internet και LAN για το PC με Laptop | navnut | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 24 | 12 Απρ 2009 07:14 |
| Laptop ψύξης, ενώ στην τσάντα φορητού υπολογιστή | pest79456 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 30 Δεκ. 2008 18:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |