![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| (Prije svega, to je nada u pravu catergory ako nije žao) Hej momački, Trenutno Ja sam trenutno gleda na mid-range laptop koji će biti u mogućnosti to trčanje voli od WoW i možda Lord of the Rings Online na guranje .. Budući da je računalo gotovo nepismen sam pa ipak imati postaviti dva razumno cijene laptopa koji izgledaju kao da imaju slične naočale i bio sam zadivljen što bi bilo najbolje kladiti da teče iznad igara u razumnom postavka ili čak uopće? Ako oni mogu izvoditi bilo što postavke igre mislite da bi mogli eventualno gurnuti? Acer Aspire 7720G * Procesor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (instaliran) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Hard disk - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm * Operacijski sustav - Microsoft Windows Vista Home Premium * Screen - 17 'TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bitni (16,7 milijuna boja) * Optical Drive - DVD ± RW (+ R double layer) / DVD-RAM - integrirana * Graphics - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Ili * Procesor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (instaliran) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Hard disk - 250 GB * Operacijski sustav - Microsoft Windows Vista Home Premium * Zaslon - 15,4 u TFT active matrix 1280 x 800 24-bitni (16,7 milijuna boja) * Optical Drive - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati! Mnogobrojan hvala, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rekao bih da je drugi će igrati igre bolje nego prvi, jer izgleda kao prvo ne imati namjenski grafička kartica (za razliku od ATI Mobility HD 3470 na drugi) no može li post minimalne specifikacije za ovaj igre ? onda sam trebao biti u mogućnosti da vidi da li bi ih igrati na pristojan postavkama.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jako samo uzeti u obzir kupovina desktop. Vi ste žrtvovati baterija život, Upgradability, prenosivost i performanse / $, dok je većina vremena te vjerojatno neće ni biti blizu radio usijan glava, po čemu je uglavnom beskoristan za MMORPGs.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hoće ,79 Differance u laptop Power Suplies utjecati na moj laptop? | Haun | Cases & Power Supplies | 2 | 1. studeni 2009 20:55 |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Laptop za hlađenje, dok je u laptop torba | pest79456 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 30. prosinac 2008 18:39 |
| Thread Tools | |
| |