![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| (Először is, remélem, ez a helyes catergory ha nem sorry) Hé fiúk, Abban a pillanatban én vagyok jelenleg a középkategóriás laptop, hogy képes lesz futtatni a szereti a WoW és talán Lord of the Rings Online egy push .. Mivel szinte számítógép analfabéta Azt azonban megállapították, két olcsó laptopok, hogy úgy tűnik, hogy hasonló szemüveg, és arra gondoltam, ami a legjobb fogadás futtatni a fent említett játékok a megfelelő beállítást vagy még egyáltalán? Ha futtatható játékok milyen beállításokat vagy mit gondolsz, hogy esetleg nyomja? Acer Aspire 7720G * Processzor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (beépített) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Hard Drive - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm * Operációs rendszer - Microsoft Windows Vista Home Premium * Screen - 17 "TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16,7 millió szín) * Optikai meghajtó - DVD ± RW (+ R kétrétegű) / DVD-RAM - integrált * Graphics - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Vagy * Processzor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (beépített) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Hard Drive - 250 GB * Operációs rendszer - Microsoft Windows Vista Home Premium * Screen - 15.4 in TFT aktív mátrix 1280 x 800, 24 bites (16,7 millió szín) * Optikai meghajtó - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Akármi segít akar lenni nagyon méltányol! Sok köszönet, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt mondják, a második megoldás játszani a játék jobb, mint az első, mivel ez úgy néz ki mint az első nem rendelkezik dedikált grafikus kártya (ellentétben az ATI Mobility HD 3470 a másik) ugyanakkor tudnád elküldeni a minimum specs E játékok ? akkor képesnek kell lennie arra, hogy ha lenne játszani velük a tisztességes beállításokat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Határozottan úgy csak vásárolni asztalon. Te feláldozza akkumulátor upgradability, hordozhatóság és a teljesítmény / $, amikor az idő nagy részében akkor valószínűleg nem fog még közel egy vezeték nélküli hotspot, ami általában a fölösleges MMORPGs.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Használható a ,79-ben A Differance Laptop Power Suplies befolyásolja a laptop? | Tengeralattjáró | Cases & Power Supplies | 2 | November 1, 2009 20:55 |
| Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop | navnut | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 24 | 12. április 2009 07:14 |
| Laptop hűtés, míg a laptop táskát | pest79456 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 8 | 30. december 2008 18:39 |
| Téma eszközök | |
| |