![]() |
|
| |||
| |||
| (ראשית, מקווה שזוהי זכות catergory אם לא מצטער) היי חבר 'ה, ברגע זה אני כרגע מסתכל על אמצע טווח הנייד כי יוכלו להפעיל את אוהבת של WOW ואולי לורד של טבעות מקוון בכל לדחוף .. להיות קרוב למחשב ריקן עם זאת אני חייב למצוא שני מחשבים ניידים במחיר סביר כי נראה שיש מפרט דומה ואני תהיתי אשר יהיה ההימור הטוב ביותר כדי להריץ את המשחקים הנ"ל בשעה סבירה הגדרה או אפילו בכלל? אם הם יכולים להפעיל משחקים או הגדרות מה אתה חושב שהם יכול לדחוף? לשאוף Acer 7720G * מעבד - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (dual-core) * זיכרון RAM - 2 GB (מותקן) / 4 GB (מקסימום) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Hard Drive - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 RPM * מערכת הפעלה - Microsoft Windows Vista Home Premium * מסך - 17 'TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16.7 מיליון הצבעים) * כונן אופטי - DVD ± RW (+ R בשכבה כפולה) / DVD-RAM - משולבת * גרפיקה - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB או * מעבד - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz dual-core * זיכרון RAM - 4 GB (מותקן) 4 GB (מקסימום) - DDR2 SDRAM * Hard Drive - 250 GB * מערכת הפעלה - Microsoft Windows Vista Home Premium * מסך - 15.4 בשנת 1280 מטריצה פעילה TFT 800 x 24-bit (16.7 מיליון הצבעים) * כונן אופטי - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * גרפיקה - ATI Mobility RADEON HD 3470 עזרה יהיה מאוד מוערך! הרבה תודה, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי אומר את השני היה לשחק טוב יותר מאשר במשחקים הראשונים, כפי שזה נראה הראשון אין כרטיס מסך ייעודי (בניגוד ATI HD 3470 ניידות על השני) בכל אופן אתה יכול לכתוב את זה המינימום מפרט משחקים ? אז אני צריך להיות מסוגל לראות אם הוא מעוניין לשחק אותם על הגדרות הגון.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט מאוד לשקול לקנות את המחשב השולחני. אתה להקריב את חיי הסוללה, upgradability, הטלטלות, וביצועים / $, כאשר רוב הזמן אתה כנראה לא יהיה גם בסמוך אלחוטית hotspot והופכים אותו בדרך כלל חסר תועלת עבור MMORPGs.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם .79 Differance ב מחשב נישא כוח Suplies משפיעות על מחשב נייד שלי? | Haun | מקרים & ספקי כוח | 2 | 1 נובמבר 2009 20:55 |
| בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop | navnut | רישות, מודמים & VoIP | 24 | -12 לאפריל 2009 07:14 |
| Laptop הקירור, בעת הנייד התיק | pest79456 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | 30 דצמבר 2008 18:39 |
| שרשרת כלים | |
| |