![]() |
|
| |||
| |||
| (Pirmkārt, ceru, ka tas ir labi catergory ja nav žēl) Hey guys, Tajā brīdī es esmu šobrīd meklē vidējas klases klēpjdatoru, kas spēs darboties patīk ar WoW, un varbūt Lord of the Rings Online at push .. Būt gandrīz datoru analfabēts esmu tomēr atrada divas saprātīgu cenu klēpjdatoru, kas šķietami ir līdzīga specs un man bija jautājums, kas būtu labāk bet braukt virs spēles saprātīgu noteikt vai pat vispār? Ja tos var darbināt vai nu spēles Kādus iestatījumus tu domā, ka viņi, iespējams, varētu push? Acer Aspire 7720G * Procesors - Intel Core 2 Duo T5250 / 1.5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (installed) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Hard Drive - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 rpm * Operating System - Microsoft Windows Vista Home Premium * Ekrāns - 17 "TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16.7 million colours) * Optical Drive - DVD ± RW (+ R double layer) / DVD-RAM - integrated * Grafika - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Vai * Procesors - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (installed) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Cietais disks - 250 GB * Operating System - Microsoft Windows Vista Home Premium Screen - 15.4 in TFT active matrix 1280 x 800 24-bit (16.7 million colours) * Optical Drive - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Any help, būtu ļoti appreciated! Many thanks, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es teiktu, ka otrais varētu spēlēt spēles labāki, nekā pirmais, jo izskatās, ka pirmais nav paredzēti grafikas karti (atšķirībā ATI Mobility HD 3470 uz otru), bet vai jūs varētu pēc minimālā specs šīs spēles ? tad es varētu redzēt, ja tas demonstrētu par pienācīgas kvalitātes iestatījumus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nopietni apsvērt tikai pērkot desktop. Jūs esat upurējot battery life, modernizācijas, pārnesamību un veiktspējas / $, kad lielāko daļu laika jūs, iespējams, nebūs pat tuvu wireless hotspot, padarot to parasti nelietderīgi MMORPGs.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |