![]() |
|
|
|||
|
|||
|
(Po pierwsze, jest to nadzieja w prawym catergory jeśli nie przepraszam)
Hey guys, Obecnie jestem obecnie w połowie zakresu laptopów, które będą w stanie uruchomić m.in. WoW i może Lord of the Rings Online na remis .. Będąc blisko komputerowych analfabetów Mam jednak znaleziono dwa laptopy po przystępnej cenie, które zdają się mieć podobne specyfikacje i zastanawiałem się, który byłby najlepszy zakład do uruchomienia powyższych gier w rozsądnych ustawień lub nawet w ogóle? Jeśli nie można uruchomić gry albo ustawienia co myślisz mogliby ewentualnie Push? Acer Aspire 7720G * Procesor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1,5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (zainstalowana) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Dysk twardy - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 obr / min * System operacyjny - Microsoft Windows Vista Home Premium * Ekran - 17 "TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bitowy (16,7 milionów kolorów) * Napęd optyczny - DVD ± RW (+ R Double Layer) / DVD-RAM - zintegrowany * Grafika - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Lub * Procesor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dual-Core * RAM - 4 GB (zainstalowane) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Dysk twardy - 250 GB * System operacyjny - Microsoft Windows Vista Home Premium * Screen - 15.4 w aktywnej matrycy TFT 1280 x 800 24-bitowy (16,7 milionów kolorów) * Napęd optyczny - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Każda pomoc będzie znacznie appreciated! Many thanks, |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chciałbym powiedzieć, drugi będzie grać w gry lepiej niż w pierwszym, jak wygląda pierwszy nie ma specjalnej karty graficznej (w odróżnieniu od ATI Mobility HD 3470 w drugiej) może jednak wysłaniem minimalnej specyfikacji dla tej gry ? Potem powinny być w stanie sprawdzić, czy byłoby je odtworzyć na godną ustawienia.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zdecydowanie rozważyć kupno tylko na pulpicie.
You're poświęcające baterii, upgradability, możliwości i wydajność / $, kiedy większość czasu prawdopodobnie nie będzie nawet w pobliżu bezprzewodowych hotspot, co na ogół bezużyteczne dla MMORPGs.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|