![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| (Po prvé, táto nádej je v pravom catergory ak nie sorry) Ahoj kluci, V okamihu, keď som v súčasnosti hľadá v polovici-radu notebookov, ktoré sa budú môcť spustiť, ako je WoW a možno aj Lord of the Rings Online na push .. Byť takmer počítačovej negramotní som však našiel dve cenovo laptopy, ktoré sa zdá, že majú podobné parametre, a bol som premýšľal, ktorá by bola najlepšia stávku spustiť nad hier na rozumné nastavenie, alebo dokonca vôbec? Ak si môžete spustiť buď nastavenia hry, čo si myslíte, že by sa mohla tlačit? Acer Aspire 7720G * Procesor - Intel Core 2 Duo T5250 / 1,5 GHz (Dual-Core) * RAM - 2 GB (instalovaný) / 4 GB (max) - DDR2 SDRAM (2 x 1 GB) * Pevný disk - 2 x 120 GB - Serial ATA-150 - 5400 ot / min * Operačný systém - Microsoft Windows Vista Home Premium * Obrazovka - 17 'TFT 1440 x 900 (WXGA +) - 24-bit (16,7 miliónov farieb) * Optická mechanika - DVD ± RW (+ R dvojvrstvový) / DVD-RAM - integrovaná * Grafika - NVIDIA GeForce 8400M GS - 256 MB Alebo * Procesor - Intel Core 2 Duo T5750 2 GHz Dvou-jádrové * RAM - 4 GB (inštalovaný) 4 GB (max) - DDR2 SDRAM * Pevný disk - 250 GB * Operačný systém - Microsoft Windows Vista Home Premium * Obrazovka - 15,4 v aktívnou maticou TFT 1280 x 800 24-bit (16,7 miliónov farieb) * Optická mechanika - DVD ± RW (DL) / DVD-RAM * Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470 Pomoci by bolo veľmi ocenia! Mnoho vďaky, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedal by som, že druhý bude hrať hry, lepšie než predtým, ako to vyzerá, že prvý nemá špecializované grafickej karte (na rozdiel od ATI mobility HD 3470 na druhej strane jeden) ale mohol by ste post minimálne špecifikácie pre túto hry ? I potom by mal byť schopný zistiť, či by to hrať sa na slušné nastavenia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozhodne zvážiť práve kúpe počítača. Ste obetovať životnosť batérie, modernizovatelnost, prenosnosť a výkon / $, keď väčšinu času budete pravdepodobne nebude ani byť v blízkosti bezdrôtové hotspot, čo je všeobecne k ničomu pre MMORPGs.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bude, 79 Differance v Laptop Power WIFI vplyv na moju notebooku? | Haun | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Laptop chladenie, laptop, kým v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. December 2008 18:39 |
| Thread Tools | |
| |