![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| (Прво, нада да је ово право цатергоры ако није жао) Хеј момачки, У овом тренутку сам се тренутно гледа на мид-ранге лаптоп, који ће бити у могућности да тече воли од УОУ и можда Господара прстенова Онлине на гурање .. Будући да је рачунар готово неписмен сам ипак пронашао две разумно цени лаптоп који наизглед имају сличне наочаре и био сам задивљен који би био најбољи кладити се ће се приказивати изнад игара у разумном поставка или чак уопште? Ако они могу да покреће игре било шта подешавања да ли мислите да би могли евентуално гурнути? Ацер стремити 7720Г * Процессор - Интел Цоре 2 Дуо Т5250 / 1/5 ГХз (Дуал-Цоре) * РАМ - 2 ГБ (инсталирани) / 4 ГБ (макс) - ДДР2 СДРАМ (2 кс 1 ГБ) * Хард Дриве - 2 кс 120 ГБ - Сериал АТА-150 - 5400 рпм * Оператинг Сыстем - Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум * Сцреен - 17 "ТФТ 1440 кс 900 (УКСГА +) - 24-битни (16,7 милиона боја) * Оптицал Дриве - ДВД ± РУ (+ Р доубле лаыер) / ДВД-РАМ - интегратед * Грапхицс - НВИДИА ГеФорце 8400М ГС - 256 МБ Или * Процессор - Интел Цоре 2 Дуо Т5750 2 ГХз Дуал-Цоре * РАМ - 4 ГБ (инсталирани) 4 ГБ (макс) - ДДР2 СДРАМ * Хард Дриве - 250 ГБ * Оператинг Сыстем - Мицрософт Уиндоус Виста Хоме Премиум * Сцреен - 15,4 ТФТ активна матрица у 1280 кс 800 24-битни (16,7 милиона боја) * Оптицал Дриве - ДВД ± РУ (ДЛ) / ДВД-РАМ * Графика - АТИ Мобилиты Радеон ХД 3470 Било који помоћ би било много поштовати! Многобројан захвалност, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рекао бих другој би играти игрице боље него на почетку, јер изгледа као први нема посветио графичком картицом (АТИ Мобилиты за разлику од ХД 3470 на још један) ипак могао те послати минималну наочаре за ове игре ? ја би требао бити у могућности да видите ако то ће играти на пристојан подешавања.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јако размотрити само купујете радну површину. Ыоу'ре жртвовати батерија живот, упградабилиты, преносивост и перформансе / $, кад већину времена вероватно неће ни бити близу бел̌ичног усијан глава, што је углавном бескорисно за ММОРПГс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|